Cautare

141 de rezultate pentru "i ta focsani" (2.98 secunde)
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... - In Focsani aveti magazin? ... sa iti vezi clientele fericite, iar munca ta sa fie apreciata.
Automatul "Petrica", un aparat inteligent de colectare a deseurilor, zace de sase luni in depozitul Primariei Focsani, desi a costat nu mai putin de 250.000 de euro.
Initial, procesul a inceput la o instanta de la Judecatoria Focsani, dupa care a fost stramutat la Bacau, la solicitarea lui Siru.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat la Focsani ca va prezenta un raport de monitorizare Partidului Popular European (PPE) legat de actiunile PD si PC, in plan national, inainte ca popularii europeni sa se pronunte in legatura cu primirea celor doua formatiuni.
In ce priveste extinderea, pentru francizori nu conteaza atat de mult cat de mare este noua piata sau noua tara, daca ei gasesc un master-francizat caruia sa-i vanda licenta si dreptul de a vinde sub-licente pe piata respectiva.
S-a avut in vedere racordarea acestui pod si la drumurile de mare viteza si ma refer aici la drumul Focsani - Galati - Braila si, mai departe, Braila - Tulcea, astfel incat sa fie pus in valoare.
El avea obiceiul ca vara, in vacanta, cand mergeam la tara, in zona Vrancei, la vreo 15 km de Focsani, dupa-amiezile sa-si stranga nepotii si sa le povesteasca Aventurile lui Nastradin Hogea (cum ii placea lui sa spuna) sau isi insotea cu gesturi teatrale, dublate de mimica, povestile lui Creanga.
Din recomandarile pe care le aveau au mai lucrat cu primariile din Brasov, Ploiesti, Pitesti, Arad, Focsani sau Medias", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Craiova.
Adaposturile de animale sunt selectionate cu sprijinul asociatiei pentru protectia animalelor, GIA, proiectul desfasurandu-se in 9 orase din Romania: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti.
Mergem la targurile organizate la Sinaia, Focsani, Brasov si la Festivalurile de Folclor", ne-a spus Silvian Mihaescu de la firma Pamvet.
I.P., originar din Craiova, a vazut intr-o seara din vara anului 1905, la Horodnicul de Sus, in apropiere de Radauti, un obiect alungit, in forma de farfurie, mai mare ca Luna.
Calin Turcu a obtinut in 1996 marturia d-lui I.A., pe atunci de 49 de ani, tehnician-proiectant din Craiova, privind o observatie facuta in perioada efectuarii stagiului militar obligatoriu. ... L-am putut vedea perfect si i-am observat evolutia cu ochii largiti de groaza.
La Focsani, PNL, PD, PC si PNG au format o coalitie cu 21 de voturi in consiliul judetean, in timp ce PSD mai are doar 12 consilieri.
Claudiu Saftoiu, consilier prezidential pe probleme de politica interna, s-a nascut la 11 octombrie 1968 la Focsani, judetul Vrancea, si a fost consilier politic pentru Traian Basescu in campaniile pentru alegerile locale din 2000 si 2004, pentru Primaria Bucuresti.
Astfel, daca la inceputul lui 2006 Vosganian detinea un cont la BCR in valoare de 118.000 de lei, acesta a fost transferat la Alpha Bank, adaugindu-i-se alti 170.000 de lei din vinzarea unui teren detinut de tatal sau in judetul Focsani si 58.000 lei din alte surse.
Dupa ce a trecut pe la Focsani si Tulcea, Marc Tarabella, membru in Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Parlamentului Europei in grupul parlamentar socialist, a venit in judetul nostru pentru a vedea cum se descurca alesii locali mioritici dupa aderarea tarii la Uniunea Europeana.
Potrivit Fox News, profesorul de origine romana a fost internat intr-un lagar de munca din Transnistria in timpul celui de-al doilea razboi mondial si apoi a fost deportat impreuna cu familia sa si alte mii de evrei intr-un ghetou din orasul Focsani.
Parlamentarul va veni la Focsani de mai multe ori pentru a acorda audiente. Cel de-al doilea cabinet este cel al senatorului de Buzau Corneliu Pascu, care, in acelasi timp, este si responsabil de organizatia Vrancea din partea conducerii centrale a partidului.
Stie mai bine un ministru decat Gigi Nichita, primarul de la Iasi, ce ii trebuie Iasiului, sau decat Emil Calota la Ploiesti, decat Radu Mazare la Constanta, Marian Oprisan la Focsani?!
"Am senzatia ca la Galati primarul Dumitru Nicolae, care se gaseste undeva in jurul a 51% raspunsuri date la intrebarile cetatenilor, se poate lua de mana cu primarul de la Arges, cu cel de la Mangalia, cu cel de la Simeria, cu cel de la Gura Humorului si de la Focsani", a spus Tupilatu.
google-analytics.com