Cautare

81 de rezultate pentru "hong kong" (3.89 secunde)
Amenintari la adresa consulului roman in China Potrivit unui comunicat al DNA, toate transporturile speciale provenite din China au fost mijlocite de Ioan Paun, in scopul numirii si mentinerii acestuia in functiile de consul general, sef al Consulatului General al Romaniei la Hong Kong (RP Chineza), dar si pentru mentinerea in misiune permanenta in strainatate.
Revenind la relatia directa dintre China si Romania, nu putine sunt momentele delicate in care angajatii Ambasadei si consulatelor Romaniei din Bejing, Shanghai si Hong Kong sunt nevoiti sa ridice din umeri la intrebarile justificate ale oficialilor chinezi legate de atitudinea Bucurestiului fata de Beijing.
Firma Norasia este membra a Grupului CSAV, are sediul in Hong Kong si este reprezentata exclusiv in Romania si in regiunea Marii Negre de Economou Int l Shipping Agencies (EISA).
In acest sens, Groposila a exemplificat prin politica fiscala adoptata de provincia chineza Hong Kong, unde functioneaza doar trei impozite (pe profit, pe dividende si pe salarii), aspect ce a condus la situarea acestei regiuni asiatice pe primul loc in lume in privinta libertatii economice si la atragerea a 400 miliarde dolari investitii straine in zona respectiva.
In fruntea ierarhiei se afla SUA, Hong Kong, Singapore si Islanda, in rindul primelor 24 de tari clasate fiind consemnate salturi spectaculoase fata de anul trecut.
Canada - 82 de miliarde de dolari 9. Marea Britanie - 69 de miliarde de dolari 10. Hong Kong - 63 de miliarde de dolari
EDF, inregistrata in Hong Kong, a operat spatiile duty-free din incinta aeroportului pana la inceputul ui 2002, in baza unei asocieri incheiate in 1992 cu firma Sky Services LTS, Aeroportul International Bucuresti-Otopeni (fosta denumire a aeroportului „Henri Coanda“) si Tarom.
In clasamentul trecut ale BM, in fruntea listei se situau tarile avansate tehnologic, ca Australia, Danemarca, Marea Britanie, Hong Kong si Norvegia.
Astfel, pe Aeroportul International din Hong Kong, compania Cathay Pacific Airways ofera calatorilor de la clasa 1 camere private cu dusuri si chiar sezlonguri.
Pana in primavara viitoare, toate aceste proiecte ale MIT vor fi transformate intr-un prim model de General Motors, care isi va testa bolidul la Hong Kong.
Aceasta crestere a facut ca Romania sa devina a patra piata de desfacere a exporturilor chinezesti de haine si accesorii, dupa Japonia, Statele Unite si Hong Kong.
Aceasta crestere a facut ca Romania sa devina a patra piata de desfacere a exporturilor chinezesti de haine si accesorii, dupa Japonia, Statele Unite si Hong Kong.
Aeroportul din Helsinki este considerat unul dintre cele mai importate puncte de legatura dintre Europa si Asia, Finnair acoperind la ora actuala destinatii asiatice precum Tokio , Osaka, Nagoya (in Japonia), Beijing, Shanghai, Hong Kong si Guangzhou (China), Bangkok (Thailanda), Singapore, Mumbai, New Delhi, din India (ambele din iunie 2007), dar si spre New York.
Sondajul "Consumer Attitudes to Savings" a fost intreprins in 2004 in 11 tari, in 2005 in 16 state si in 21 de tari in 2006, printre care Hong Kong, Spania, Taiwan, China, Republica Ceha, Ungaria, India, Lituania, Polonia, Rusia, Turcia, Marea Britanie, Irlanda, Australia, Statele Unite ale Americii, Singapore, Italia, Olanda, Franta si Germania.
Sediul central al companiei se afla in Suedia, la Stockholm, iar birourile regionale sunt locate in Paris, Tallinn, Moscova, Oslo si Hong Kong.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Hong Kong si Singapore ocupa primele doua pozitii in acest clasament, pentru al paisprezecelea an consecutiv. Din Europa, tarile care au intrat in top zece sunt Marea Britanie, Irlanda si Elvetia.
De mentionat ca opt orase din zona asiatica (ce include si Australia) - Tokyo, Singapore, Seul, Sydney, Hong Kong, Osaka, Taipei si Shanghai - se claseaza printre primele 25 de centre comerciale, ceea ce ar confirma, potrivit studiului, rolul dominant al Asiei in economia mondiala.
De aceea am optat pentru un design unic al locatiilor bancomatelor care combina maiestria traditionala a artei chinezesti cu tehnologia moderna", a declarat Richard Chang, Vicepresedinte Executiv si General Manager Visa pentru regiunea Chinei (Hong-Kong, Taiwan si China) si Filipine.
Numarul miliardarilor in dolari a crescut cu 24% fata de 2008, la 79, in vreme ce bursele din Hong Kong si Shanghai au avansat cu 56%, respectiv 69%.
google-analytics.com