Cautare

91 de rezultate pentru "home" (2.41 secunde)
Presedintele UDMR Arad a declarat ieri ca filiala locala a Uniunii va solicita Aliantei D.A. 25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Declaratiile de avere ale candidatilor pentru Parlament au inceput sa fie facute publice. Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. Avocatii sai le-au cerut autoritatilor romane recunoasterea dreptului la o cota de 62,5% din mostenirea Casei Regale.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Parlamentarii din PD si PNL vor depune luni la conducerile celor doua Camere legislative propunerea de hotarare pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRR si SRTv, fiind stranse toate semnaturile necesare.
UDMR nu va sustine in Parlament proiectul de autonomie care va fi promovat de Consiliul National Secuiesc intrucat are un proiect propriu in acest sens, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, la Targu Mures.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pirvu, va participa astazi la lucrarile Comisiei Juridice, care au pe ordinea de zi dezbaterea proiectului de lege privind retrocedarea a 90.000 de hectare de teren catre Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor.
PSD a pus tunurile pe Traian Basescu, Guvernul, Mircea Geoana si partidul acuzandu-l pe principalul contracandidat al lui Adrian Nastase de "atacuri iresponsabile” indreptate impotriva liderilor Internationalei Socialiste, a unor oficiali UE si a altor "mari prieteni ai Romaniei”.
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis Comisiei juridice decizia Curtii Constitutionale din 1 februarie 2005 privind neconstitutionalitatea articolului 25 din Regulamentul Camerei, care da posibilitatea schimbarii din functie a presedintelui acestei institutii.
Comisia de munca a Senatului a dat ieri raport favorabil ordonantei de urgenta referitoare la majorarea cu 20% a indemnizatiilor demnitarilor.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat ieri ca va candida ca independent la Primaria Capitalei, avand convingeri “de centru-dreapta, moderat de doctrina populara“.
La Biroul Electoral Central au fost depuse zeci de contestatii impotriva candidatilor la alegerile prezidentiale. Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC.
Comisia internationala privind studierea Holocaustului in Romania isi va prezenta raportul maine, la Bucuresti, dupa un an de cercetare si studiere a arhivelor.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Presedintele Traian Basescu are dreptul sa primeasca in folosinta o locuinta de protocol, care sa fie in acord cu statutul si atributiile prezidentiale, a declarat ieri premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Traducerea Tratatului de aderare va fi finalizata luna viitoare, dupa care textul acestuia va fi inaintat statelor membre, Parlamentului European, Comisiei Europene si Bulgariei, a informat ieri Ministerul Integrarii Europene (MIE) printr-un comunicat de presa.
google-analytics.com