Cautare

760 de rezultate pentru "hangan sibiu" (4.29 secunde)
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Creste numarul deceselor in randul pacientilor confirmati cu virusul gripal - sunt sapte la Sibiu doar in primele 11 zile ale acestui an. Cei sapte pacienti care au decedat sunt cinci barbati si doua femei, conform datelor transmise de DSP Sibiu.
Ele au fost evaluate medical la fata locului de catre echipajele SMURD si transportate la UPU Sibiu, a declarat Ramona Nistor, purtator de cuvant al ISU Sibiu.
Am vrut sa fac plaja la Mangalia, dar nu mi-a placut, asa ca am "migrat" aici, pe Plaja "Diana" (Saturn)..." Elena Tamas, 47 de ani, medic, Sibiu:
A urmat mai multe cursuri postuniversitare (in cadrul Institutului Medico-Militar Bucuresti - 1982-2000, specializare in domeniul management si relatii economice internationale la ASE Bucuresti - 2001, specializare in medicina muncii la Facultatea de Medicina Sibiu - 2003), a obtinut masterul in specializarea Medicina sociala si management sanitar la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Vest "Vasile Goldis” (2004), iar din 2003 este doctorand la UMF Timisoara.
Sunt curios ce ar spune cetateanul din Sibiu in clipa in care stie ca propriul primar ii taie dreptul de a avea o viata mai buna.
Aproximativ 100 de politicieni din Uniunea Europeana, dar si oameni de afaceri, condusi de vicepresedintele Parlamentului german, Susanne Kastner, au sosit pe motociclete la Arad, de unde au plecat ieri spre Sibiu, intr-un turneu umanitar.
Cotatiile unor actiuni si in special cele ale SIF-urilor au scazut brusc la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), in momentul aparitiei informatiilor legate de alegerile anticipate, se arata intr-un comunicat al Bursei de la Sibiu.
In acelasi timp, Bursa din Sibiu a fost evaluata la 6 milioane de euro, fata de 1,05 milioane de euro in anul 2005.
Germania de Vest era in timpul razboiului rece un partener economic necesar, o democratie eficienta si calma, locul de unde primeam Der Spiegel si Die Zeit, patria mai veche si mai noua a clasicilor filosofi, muzicieni si poeti, dar si atitor prieteni germani din Sibiu si Transilvania multiculturala, in care m-am nascut, am invatat, de unde am plecat si unde m-am intors.
Potrivit comunicatului MAE, obiectivul dezbaterii este discutarea implicatiilor incheierii Acordului interguvernamental de infiintare a Fundatiei Publice Romano-Ungare "Gojdu", semnat la 20 octombrie 2005, prin raportare la intentia Bisericii Ortodoxe Romane si a Fundatiei "Gojdu" de la Sibiu de recuperare a imobilelor care au apartinut Fundatiei "Gojdu".
La Sibiu, Revelion 2014 va fi prezentat de realizatorul de televiziune Dan Negru, iar muzica va fi asigurata de Alexandra Stan, Anya, Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band) si Alina Eremia (LaLa Band).
La audierile comisiei a fost prezent ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, care a dat lamuririle necesare pentru eliminarea confuziei intre fundatia care urmeaza sa fie constituita prin acordul semnat de guvernele roman si ungar si fundatia omonima de la Sibiu, care este subiect de drept privat.
Cred in viitorul Romaniei si cred ca alaturi de dumneavoastra vom castiga in toate bataliile pe care le vom da de acum inainte", a spus Victor ‪Ponta‬ la Sibiu. Presedintele PSD‬ a participat la un miting electoral pentru sustinerea candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare.
local in sudul judetului Sibiu si in zona de munte, mai ales in zona localitatilor Boita, Talmaciu, Selimbar, Sibiu. Se vor semnala:
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au fost solicitati sa intervina, in aceasta dupa-amiaza, cu putin inainte de ora 16.00, pentru salvarea mai multor persoane aflate in zona Poiana Neamtului, pe raul Avrig.
Cel mai mediatizat caz este insa cel al unui student din Sibiu. Ambrus Burcea, presedintele Asociatiei Gaborilor cu Palarie din Cluj nu a fost lasat de agentii de paza sa intre in clubul "Venetia", din Sibiu, pentru simplul motiv ca era rrom.
"Eu nu inteleg de ce a fost adus Bargoz de la Sibiu la Constanta. ... Iar la Sibiu era vorba de un orasel linistit, fara probleme ca aici, la noi.
Gheorghe Flutur, presedintele executiv al PLD, a anuntat miercuri ca fostii presedinti ai organizatiilor PNTCD Cluj, Mures, Sibiu, Galati si Calarasi, impreuna cu mai multi membri, s-au inscris in PLD.
Dinu Patriciu anunta, in februarie, la Sibiu, ca in campania electorala din 2008 va finanta partidele care-i sunt "simpatice", fara a preciza care sunt acestea sau numarul lor.
google-analytics.com