Cautare

75 de rezultate pentru "han dracula" (8.80 secunde)
Dupa ce il ucide pe Han (Sung Kang) la Tokyo, Shaw arunca in aer casa familiei lui Dom din Los Angeles, si incearca sa-l asasineze pe Hobbs (Dwayne Johnson).
De asemenea, gasiti si o camasa de noapte barbateasca, insigne cu Lenin, statuete de bronza, o piesa Marton Izsak, numita Holocaust, tavi din argint, o statueta din ipsos neterminata de un mare artist, Oscar Han.
N-aveti decat sa va declarati anti-comunisti, anti-hititi sau anti-Ginghis Han. E la fel de serios. Sunteti doar fosti purtatori de pancarte si lozinci de la defilari, care au avut curajul sa lase pancartele din mana, azi.
• Orasul Sahului din Rusia Ne-am fi asteptat ca locuitorii din Calmichia, descendenti directi ai lui Gingis Han, sa aiba un cult aparte pentru arta razboiului.
Ca orice localitate care se respecta, Orasul PROFI are scoala, primarie, han, posta, punct medical si, nu in ultimul rand, o scena.
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
Fratele si sora Hanului Legenda Martisorului este foarte veche, datand pentru Bulgari din perioada primului han. Pe cand sora sa si fratele sau se aflau in prizonierat, hanul le-a trimis un soim care avea legat un fir de ata alba pentru a-i instiinta ca ii va ajuta sa evadeze.
Una este despre un han pe nume Srebrist, care a murit in vecinatate in timp ce ducea o lupta inegala cu pecenegii.
Intr-un han de la marginea orasului Bruxelles, in suburbia Grand Bigard, delegatiile nationale au discutat viitoarea configuratie a structurii ierarhice a grupului.
Johannes Han, coleg de partid cu Karl Nehammer, a spus ca intelege de ce cancelarul a folosit dreptul de veto, desi nu este foarte incantat ca s-a ajuns aici.
Romania, locul unde se afla Dracula, deochiul si... acest individ! Cam astea sunt lucrurile la care se limiteaza ziaristii de la CNN.
Tariceanu, surprins ca Nastase a fost dat afara de Vanghelie Si pentru ca emotiile sa fie si mai mari, ieri a fost anuntata redeschiderea unui mega-dosar, cel al proiectului Dracula Park.
Dar, atunci cand nu viseaza cai verzi pe pereti, Dracula ori supraetajate in Bucuresti, Agathon isi face timp sa vina...
Doar nu era sa-l punem pe Dracula? Cat despre costul "foii verzi", a refuzat orice comentariu, semn ca isi cautioneaza favorita in orice situatie, si la bine si la rau.
Pana cand Elena Udrea va cumpara o alta frunzulita pentru brandul de tara, noi suntem cunoscuti in lume, pentru trecut, prin Dracula, Ceausescu, Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Hagi iar, pentru prezent, prin personalitatea celui care este seful statului.
Mircea Dinescu) Pseudonimul Rosiei Montane e Dracula Park, caci n-avem nici o indoiala ca pe vremea cand, purtat in carca de ministrul Agathon, Dracul isi cauta un loc de parcare in Romania, i-a tasnit dintre cornite ideea de a-si trage cea mai mare piscina otravita din Europa in plamanii muntilor prin care romanii au scurmat dupa aurul cu care mai tirziu si-au poleit lacasurile crestine.
Daca acest proiect va fi incheiat cu succes sau va fi un nou Dracula Park, va depinde de eficienta cu care se vor mobiliza autoritatile locale.
In ciuda declaratiilor facute si in prezent, ANT ramane tributara unor programe si proiecte doar pe hartie, continuand o politica de promovare a turismului romanesc fara o sustinere financiara concreta si mergand pe modele care nu au adus nimic in plus domeniului si s-au dovedit chiar falimentare, daca ne gandim la Dracula Land.
"Vin turisti din Japonia, America pentru Transilvania si legenda lui Dracula si descopera astfel toata Romania prin circuitul turistic tematic".
In vara, ii duce pe ambasadorii straini intr-un "turneu Dracula" pe la castele acestuia. Insa vizitatorilor obisnuiti le este greu sa gaseasca drumul spre Snagov, care nu este semnalizat cu indicatoare.
google-analytics.com