Cautare

75 de rezultate pentru "han dracula" (2.55 secunde)
Bran Dracula's Castle by Liliana Turoiu, luna iunie marcand inca o lansare: ... Este vorba despre colectia BRAN Dracula's Castel by Liliana Turoiu.
Nicole Dutu, cea care e cunoscuta publicului larg drept Eliza din Narcisa Salbatica, lanseaza astazi, la ora 17:30, la libraria Carusel Carturesti, romanul Cum l-am invins pe Dracula, si ii invita pe toti cei care au simpatizat-o sa ia parte la acest eveniment important pentru ea.
Strainii au auzit de noi, in special cei de peste ocean, unde alte valori au ajuns mai greu si nu la scara larga, datorita scenariilor filmelor cu Dracula si vampiri.
La fel, nemuritorul Dracula imi da dureri de cap. ... Eu inca mai sper la o "revolta" a romanilor, in sensul pedepsirii unui regizor care si-a permis sa ne puna in carca o isterie cu un Dracula
- Nu degeaba si Dracula tot pe teritoriul nostru este! ... Multi scriitori straini au scris despre Dracula, in timp ce noi nu am stiut sa facem o poveste foarte bine vanduta si nici nu stim sa exploatam acest fenomen, din pacate.
Nicolae, pe locul fostului Han Central al orasului, Palatul comunal este o constructie realizata in stil neoclasic. La intrare, patru coloane dorice sprijina un balcon stil, pe fundalul caruia distingem alte patru coloane dorice realizate in relief.
Secta asasinilor, campaniile de teroare ale lui Atila, Gingis han sau Timur Lenk, ale cruciatilor, sarazinilor si otomanilor sunt tot atatea mostre intrate intr o istorie indelebila a ororilor.
Prin felul in care fac oamenii dragoste, e de mirare ca nu sunt atrasi mai multi Hitler, Mussolini, Stalin, Nader Sah, Timur Lenk, Ginghis Han.
Asa se face ca, desi s-a aratat dispus sa plateasca pe loc cele patru milioane de euro pentru Han, Gigi a pierdut in fata deputatului de Ialomita, care a reusit, din cate se aude, sa convinga SIF Muntenia sa-i cedeze pachetul de 84,4% din actiuni cu plata...
Marilena Ingeaua, un fost membru al Comisiei de aplicare a Legilor fondului funciar, a dat in judecata Primaria Craiova pentru a o pune in posesie cu mai multe zeci de hectare de teren, printre care si cele 14 de la Han.
Adicatelea, este vorba despre "o locatie care reproduce un han balcanic". Totodata, turistii (alesi pe spranceana, nu asa, orisicine) pot beneficia de trezire la solicitare, de parcare etc...
Acestia mai sunt interesati si de fasiile de pamant din jurul soselelor, care, prin manevre ce implica primaria si consilierii, vor intra in intravilan, vor deveni "construibile" si vor fi cautate de un alt "investitor" pentru benzinarie, motel, han ori "salas complex pentru camionagii", potrivit lui Silvestri.
Astfel, in urma verificarilor efectuate in domeniul comertului cu fier vechi, a fost identificata SC Han‘s Pro Consult SRL din Constanta, care a achizitionat si valorificat 1.290,09 tone de fier vechi fara a detine autorizatie de valorificare emisa de Comisia Nationala pentru Reciclarea Materialelor.
Nu pot niste han-tatari sa scoata din fibra adanca a poporului roman libertatile de tip european. Despre acest cetatean care batjocoreste adevarul unei natii intregi, niste vechi versuri populare vin sa-l cuprinda, parca facute pentru el, atunci cand era mic si acum cand tot mic e:
Vom face fie un camin de batrani privat, fie un han. In zona se poate face si o amenajare hidrologica, pentru ca prin spatele arealului trece paraul Cosustea.
Acesta a adaugat ca nu are probleme de lot, iar Roxana Gatzel Han isi va infrunta fosta echipa. Partida tur, disputata la Filiasi, a fost castigata de Oltchim, scor 33-23, dar antrenorul Radu Voina nu a fost multumit de jocul practicat de elevele sale.
Barbu, Vlasceanu, Serban (portari), Lazarin (4 goluri), Briscan (3), Gogorita (3), Florica (3), Apipie (3), Ianasi (2), Mitran (2), Han (2), C.
"Pana la sfarsitul anului, estimam o scadere a preturilor intre 10 si 15% fata de ianuarie 2007, astfel incat putem spune ca ele incep sa inlocuiasca televizoarele conventionale", a declarat pentru NewsIn presedintele LG Electronics Romania, Han Khyu.Estimarile companiei spun ca modelele cele mai cautate vor fi cele cu diagonala mare.
Seful Disney a dezvaluit ca noua trilogie va fi separata de saga Luke Skywalker si de cea a lui Han Solo, urmand sa aiba personaje complet noi si sa fie amplasata intr-o zona a galaxiei care nu a mai fost exploatata pana acum.
In timp ce armatele otomane forteaza portile Occidentului, intr-un han moartea subita a unui calator seamana panica: otravire sau ciuma?
google-analytics.com