Cautare

75 de rezultate pentru "han dracula" (8.50 secunde)
Rui Pedro a reusit o tripla de senzatie la primul sau meci ca titular in grupa H Ceata clujeana, decorul perfect pentru o noua ecranizare a lui Dracula.
"I Love the 90’s" este un eveniment marca SmarT eVents, sustinut de MTV, ProFM, ProTV Magazin, Shark Energy Drink, The ONE, InStyle, apropo.ro, The Vintage Pub, Anaconda Security, Paradigma Group, Travel Solutions, si este produs in parteneriat cu Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film DRACULA, eveniment inscris in proiectul national CIADO ‘Muzica Anti Drog’ 2012.
Florina Kendrick Roberts este originara din Cluj, fiica unor renumiti profesori universitari si a ramas in America, dupa ce a fost selectionata de FRANCIS FORD COPOLLA, din 11.000 de actrite, sa interpreteze rolul primei mirese a lui Dracula, in ecranizarea de succes care a incasat 100.000 000 de dolari.
Prezenta niturilor metalice pe aceste broderii aduc aminte de armurile de lupta ale cavalerilor din armata principelui Vlad Dracula, temutul vampir mitologic din Transilvania.
Castelul Bran,inima Reginei maria si falsa legenda a lui Dracula, Un proiect editorial INTEGRAL: ISTORII SECRETE (32 de volume.) Spre descifrarea istoriei secrete a Romaniei!
Curtea era resedinta domnitorilor munteni, inclusiv al nemilosului tanar Vlad Tepes, care mai tarziu a inspirat romanul "Dracula", al lui Bram Stoker.
Potrivit reprezentantului Asociatiei de promovare si dezvoltare turistica a Bucurestiului, promovarea Capitalei in afara tarii va avea ca principale directii viata efervescenta din oras - Centrul Vechi, influenta comunismului si existenta celei mai mari cladiri din Europa - Palatul Parlamentului, partile de autentic romanesc - cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului, zona verde a orasului, cu lacurile sale si chiar si mitul Dracula.
In 1897, scriitorul irlandez Bram Stoker a mentionat mamaliga in romanul sau Dracula: Am mancat la mic dejun un fel de terci din malai caruia ii spun mamaliga si vanata umpluta cu carne tocata.
avem, spre exemplu, Grupul Gradinarilor Biodinamici, Fundatia Noi citim, Clubul Pescarilor Trasniti din Navodari, Asociatia Cercului de Misiune Evanghelica Romano-Germana Marantha, Uniunea Populara Germana pentru Ingrijirea Mormintelor de Razboi, Asociatia Universitatilor Populare Germane, Zambetul Plaiurilor Romanesti, Zamolxes, Zina Zorilor, Venus Apollo Satu Mare, Transilvania Dracula si tot asa, pina la suta de mii.
Dracula, religie, comunism, design interior, gypsy, modern si make your own kitsch. Exponatele provin din colectia personala a proprietarului Muzeului Kitsch-ului, Cristian Lica, realizata de-a lungul unor ani buni cu ajutorul consignatiilor, targurilor de profil si altor colectionari si imbogatita recent cu numeroase artefacte.
Romania este un taram al misterelor, atata vreme cat americanii mai batuti asa de soarele californian in cap inca il cauta pe vampirul Dracula… Ei, dar bani sa aiba, ca noi romanii inghitim si rusinea de a le alimenta mintile bolnave cu tot felul de prostii - pe stim ca le asteapta.
Bunavointa gazdelor, combinata cu priceperea unor arhitecti priceputi, a facut dintr-un catun amarat un loc unde pe ulitele prafuite poti vedea turisti veniti din toate colturile lumii, incantati la culme ca pot trai ca acum doua sute de ani, fara sa aiba nevoie de nici un Dracula, multumiti doar cu mancaruri traditionale si, mai ales, multa ospitalitate.
"In Severinul stambuliu / E noapte, e putoare / E tarziu / Un caine latra a pustiu / Si-mi vine sa-l halesc de viu / Nu pot dormi de latraturi / Orasu' tot miroase-a bataturi / Pe sest se dau turniruri violente / Intre moroi, rusnaci, bureti / Oare n-ai cum sa nu regreti / Ca a pierit Dracula ca un fum?
a pus ochii tocmai pe oraselul unde se spune ca s-ar fi nascut Vlad Tepes, asociat cu legenda lui Dracula.
Dupa ce s-au bucurat de frumusetile din " Tara lui Dracula", milionarii lumii si-au facut aparitia la super-petrecerea de Haloween pe care fondatorul Tesla a organizat-o.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com