Cautare

1236 de rezultate pentru "haine in stil indian2121121121212 1" (3.16 secunde)
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani.
In aceasta toamna, TEX, marca distribuita exclusiv in hipermarketurile Carrefour, iti aduce in prim plan sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimanui odata cu venirea noului sezon.
A renuntat definitiv la domeniul bancar si si-a creat propriul brand de haine, cu motive inspirate din traditia si folclorul romanesc. Pisele vestimentare cu motive traditionale romanesti sunt din ce in ce mai apreciate de fashionistele de la noi din tara, iar Alina Marica vine in intampinarea dorintelor acestora.
Intr-un cadru de poveste, celebra actrita de teatru si film a pozat in tinute neoetnice, create special pentru ea. Maia Morgenstern a ales sa imbrace atat haine tradiționale, cat si neoetnice, mereu in tendinte, ce poarta semnatura IIANA.
Fie ca vei imbraca haine traditionale stilizate de Craciun sau Anul Nou, fie ca vei opta pentru o tinuta clasica, eleganta sau casual, poti alege o piesa de rezistenta dintre sumanele, redingotele si paltoanele IIANA.
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
INGERUL in haine de cersetor. ... In fiecare dimineata Bunicul Dobri pleaca de acasa pentru a-si castiga existenta. El cerseste in fata Catedralei St. ... In schimbul banutilor primiti, batranul le saruta mana trecatorilor milostivi.
"Suntem din Orastie, Ardeal, si am venit cu haine de piele naturala, dar si blanuri superbe. In perioada asta, facem reducere de 30 - 40% la blanuri, iar la hainele de piele avem reduceri de 50%.
Florin Spiridon participa zilele acestea la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "Hainele din blana naturala, caciulile si alte produse din blana sunt productie proprie (in afara de manusi).
Cea pe care v-o propun azi nu este insa una dintre ele, pentru ca se bazeaza pe un principiu care si-a dovedit eficienta in toata lumea, de foarte multi ani.
Trendul eco este prezent si in acest sezon, iar primavara se anunta cu adevarat verde si plina de surprize!
Acest sistem a atins apogeul cruzimii in Insula Nazino, acolo unde peste 6.000 de oameni au fost deportati si lasati sa se manance intre ei.
O mama a patru copii si-a spus povestea crunta, una dintre cele mai tragice situatii in care se poate afla o mama. Femeia, distrusa acum de pareri de rau si remuscari, povesteste unui cotidian local cum o intentie buna s-a transformat peste noapte in drumul spre Iad.
Te-ai obisnuit cu viata de mamica si bebelusul tau creste vazand cu ochii, dar, in curand, el va trebui crestinat si prezentat tuturor rudelor si prietenilor.
Un Parlament "rosu", cu o majoritate formata din fostii activisti comunisti, securisti si actualii oligarhi, un guvern divizat, incapabil sa mai functioneze, sabotat de partidele care l-au constituit si sfasiat intre interesele democratilor "marinari" si liberalilor "petrolisti", un prim-ministru mai prieten cu cafeaua sorbita la umbra sondelor de titei, decat cu doctrina liberala si angajamentele luate in fata electoratului, un presedinte caruia democratia i se pare o camasa tot mai stramta pentru ego-ul sau de despot feudal - este Romania ta, Romania mea, Romania noastra in primul an de apartenenta la Uniunea Europeana.
Criminalul de la Bascov isi pregatise un bagaj de fuga cu haine si mancare, anunta anchetatorii, care au descoperit noi probe in cazul crimelor in serie care au socat intreaga tara.
In Lisa, sarbatorile nu erau "zile de odihna". Erau zile in care oamenii aveau o stare speciala. Nimeni din sat nu si-ar fi ingaduit sa apara, duminica, in public, in haine de lucru.
Municipiul Cluj-Napoca a fost amendat de CNCD pentru ca a impus calatorilor sa poarte haine curate in mijloacele de transport in comun.
Primaria nu ii mai lasa pe cei cu haine murdare sa se urce in autobuze. Cei prinsi cu haine murdare in autobuz risca o amenda de 200 de lei.
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... La Bucuresti, puteti achizitiona produsele ei din magazinul Maressia, situat la Etajul Designerilor Romani in magazinul Cocor.
google-analytics.com