Cautare

1236 de rezultate pentru "haine in stil indian2121121121212 1" (2.72 secunde)
Deschiderea unui nou magazin de haine second-hand in Vaslui a creat agitatie mare in oras. Zeci de oameni s-au ingramadit sa cumpere articole de vestimentatie ale unor branduri renumite, la un pret mai mic.
Deputatii europeni din Comisia pentru mediu au adoptat un set de recomandari privind masurile pe care ar trebui sa le ia UE cu privire la consumul excesiv de haine si deseurile produse de industria textila.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... Iar practici ce ar fi fost inimaginabile in trecut, cum ar fi sexul premarital sau homosexualitatea, sunt astazi mai mult sau mai putin acceptate in toate cercurile.
Tot in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles i-am intalnit si pe cei doi soti: ... haine in stil indian, saluri si esarfe, bijuterii si obiecte specifice Indiei.
Stilurile abordate sunt ideale pentru oras, plaja sau iesiri in aer liber, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea tesaturilor", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania, care este si pasionata de moda.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul a fost locul in care vedeta si invitatii ei:
Serata a purtat semnatura Made in Italy si a facut cunostinta invitatilor cu spiritul italian autentic si cu conceptul La Bella Figura.
In deschiderea evenimentului prezentat de Diana Bisinicu, Sore, vedeta revistei Ghidul Miresei, si-a lansat in premiera colectia de haine cu influente bridal Hard Coeur by Sore. ... Am ales numai materiale premium, cu broderii deosebite inserate in combinatii neasteptate.
Carla Maria si Alexandru Lovin participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
A elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste trei sute de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Totusi, din cand in cand, cedez sentimentului de culpabilitate, revizitand cate un autor care ma fascina in tinerete, numai ca sa observ ca, de fapt, la prima lectura nu intelesesem nimic. ... Dar programatic, ca in tinerete, nu mai citesc romane.
Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii. ... - Aveti un stil propriu.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
In loc sa-si dea demisia, el a precizat ca-si va depune mandatul de vicepresedinte la sedinta Consiliului filialei PSD Bucuresti de miercuri dupa-amiaza.
- In calitatea mea de profesor de educatie fizica si sport, ma bucur ca indemnati oamenii sa faca miscare! ... Sper sa scoatem in acest fel cat mai multi copii la miscare.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I). ... una in zona centrala de astazi, consolidata in jurul Bisericii Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei, de unde avea sa-si traga si numele de Lichiresti;
Claudiu Neagoe este din Bucuresti si s-a apucat sa picteze si sa lucreze lemnul in judetul Teleorman. Pictura era o mai veche dragoste a mea si in prezent si sculptez si pictez.
• Femeile invata ca violenta este in afara controlului lor si devin deprimate, depresive si incapabile sa se ajute. ... In Romania se raporteaza un procent mult mai mic de 2% avand in vedere deficientele din sistemul de inregistrare, lipsa unui sistem unitar de inregistrare si prelucrare a datelor;
Iminenta integrarii in Uniunea Europeana aproape ca le-a luat mintile politicienilor damboviteni. ... Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu.
google-analytics.com