Cautare

950 de rezultate pentru "goga viorel" (2.57 secunde)
Refugiatii transilvaneni si bucovineni, prizonieri sau refugiati din Romania, au dezvoltat in Basarabia o propaganda vie pentru cauza nationala si pentru unirea romanilor. Printre acestia s-au numarat si cativa exponenti ai elitei romanesti, precum Onisifor Ghibu, Octavian Goga sau Ion Nistor.
As vrea sa vad oameni politici care sa explice starea aceasta de urgenta pe intelesul tuturor, sa nu vorbeasca doar in sentinte, de la inaltimea podiumului lor de sefi, sa nu se sfiasca sa puna si o lacrima intre slove (cum ar fi zis Goga), sa nu-si ascunda vorba tremurata, sa ne arate ca traiesc drama noastra si ca impartasesc speranta noastra.
"Este Eminescu, e Goga, sa il studieze copiii in scoala? Ala e un diletant, ala e un amator", a sustinut liderul PRM.
Terenul aflat in proprietatea MTCT are o suprafata de 107.000 de metri patrati si este delimitat de strazile Unirii, Octavian Goga, Nerva Traian si Mircea Voda, iar proiectul are o valoare estimata intre 800 de milioane de euro si un miliard de euro.
"Lua bani mai multi pe terenul expropriat numai cine 'ii inainta ceva' domnului Alin Goga, seful departamentului juridic din cadrul Companiei de Drumuri.
SC Dial-Ton are sediul in Arad si are punct de lucru in Bucuresti la sediul societatii de avocatura a sotiei presedintelui ANAF (B-dul Octavian Goga nr.
Unirii, la est de str. Nerva Traian, la sud de Bd, Octavian Goga, iar la vest de Bd. Mircea Voda.
Octavian Goga nr. 89. Magazinul are o suprafata totala de 338 mp. si o sala de vanzari de 187 mp, ridicand la 13 numarul unitatilor PROFI din sase localitati brasovene:
Goga, Sanmartean, M. Niculae, Curelea - atacanti. In cadrul acestui turneu, exceptand antrenamentele zilnice, nationala Romaniei va sustine si doua meciuri amicale.
Tatarusanu - Papp, Gaman (Dragos Grigore), Chiriches, Grecu - Chipciu (Roman), Pintilii (Gardos), Neagu (Bourceanu), Tanase (Bumba) - Goga (L.
Antrenorul a anuntat si cele doua schimbari, Grigore in locul lui Herea si Milisavljevici in locul lui Goga, apoi a iesit pe hol.
Gheorghe Grozav (8/521 - 3) - debutant, Ciprian Marica (7/507 - 2), Bogdan Stancu (5/308 - 1), Marius Niculae (4/166 - 2), Daniel Niculae (3/186 - 0), Adrian Mutu (3/97 - 0), Marius Alexe (2/67 - 0), Dorin Goga (1/45 - 0) - debutant, Raul Rusescu (1/36 - 0) - debutant.
Loria - Seturidze, Kvaratskhelia, Ustaritz, Glisici - Merebashvili (Khocholava ‘87), Grigalashvili, Khmaladze, Kvirkvelia - Xisco (Vouho ‘61), Dvali (Goga ‘79).
Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de Valentin Avram si Vladimir Urzica (rezerva - Ciprian Dansa). Asistenti suplimentari : George Gaman si Iulian Calin. Observatori : Cristian Nica, Octavian Goga si Aurel Ionescu.
Octavian Goga - Splaiul Unirii - sos. Mihai Bravu - Calea Vacaresti - bd. Tineretului - Parcul Lumea Copiilor. - Ne dorim un oras verde pentru oameni.
Website-ul www.marginimeasibiului.com este proiectat sa devina, in exclusivitate, o adevarata arhiva online de fotografii si documente istorice provenind din institutii partenere, care va ilustra faptul ca teritoriul Marginenilor, patria lui Octavian Goga si a lui Emil Cioran, tinut al oierilor, care isi duceau turmele pana in Moldova si Crimeea, a pastrat si a conservat traditii unice, ansambluri naturale si monumentale de exceptie.
Noua cladire a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian este amplasata in Bulevardul Octavian Goga nr. 1, la intersectia a trei mari bulevarde si in imediata apropiere a Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Noua cladire a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacia este amplasata pe Bulevardul Octavian Goga nr. 1, in imediata apropiere a Bibliotecii Nationale a Romaniei.
4) din Focsani si marti, 19 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti va avea loc spectacolul Jake si femeile lui, o comedie spumoasa regizata de Claudiu Goga.
Tot drumul imi veneau in minte versurile lui Octavian Goga : "Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta". Imi rasuna in minte intrebarea de ce trebuie sa ne vindem toate resursele?
google-analytics.com