Cautare

192 de rezultate pentru "ghita" (2.90 secunde)
Echipa de babe democrate si populare de la Parlamentul din Bruxelles, aflata sub comanda Monicai Macovei, a facut toate presiunile posibile pentru ca fosta anticorupta (acuzata de coruptie!) sa fie nominalizata pentru functia de europrocuror inainte de termen - Curtea de Apel Ploiesti a revocat mandatul de arestare pe numele lui Ghita dat de catre unitatea de elita.
Aioani - Dussaut, Larie, Ghita, De Nooijer, Boboc - Artean, Purece, Fernandes - Betancor, Pitu Rezerve: Branescu, Dobrosavlevici, Buta, Martinovic, Radaslavescu, Sali, Chitu, Petrea, Casap UTA:
Aioani - Mladen, Larie, Ghita, De Nooijer - Boboc, Artean, Purece - Ely Fernandes, Betancor, Pitu Rezerve: Branescu, Dobrosavlevici, Radaslavescu, Sali, Chitu, Ciobanu, Pires, Buta Antrenor:
Un studiu arata ca unul din 10 tranzactioneaza sau mineaza monedele virtuale. Silviu Ghita, care are propria fabrica de Bitcoin, ne arata cum sa facem profit cu calculatorul de acasa.
In final, nu putem decat sa-i uram toate cele bune, sarbatori indestulate (nu ne facem probleme din aceasta pricina), afaceri fara pata si… altele asemenea. …Cu drag, nen’-tu Ghita, i-ar mai fi spus, in atare conditii, un fost prieten.
de aceea, unii l-au propus drept cel mai mare roman pe Ghita Muresan sau Gogea Mitu. Dar meritele acestei actiuni nu se refera la ea insasi, ci la problemele conexe pe care le genereaza.
Revenind la sediul clubului am constatat ca sunt patru cereri respinse, adica exact reprezentatii celorlalte cotidiene din Oltenia care concureaza Editia Speciala, in speta fiind vorba despre Ionut Colteve (Prima Ora), Silviu Ghita, Constantin Radu (Cuvantul Libertatii) si subsemnatul.
Din 2007, va trebui sa-l e-u-ta-na-si-em, sa-l omoram cu frumosul pe Ghita. Sarbatorile in Capitala europeana au si izul de automultumire a romanului care ar cumpara orice.
Amuzant pana la hohote si protestul facut de club catre postul Telesport, protest semnat de oameni care cel putin pe dinafara pareau cu capul pe umeri, cum era candva Ghita Geolgau.
Georgeta Ghita, sef de santier la Pasajul Suprateran Craiova, reprezentant al constructorului SCT Bucuresti. Constructorul a primit deja din Polonia sinele de tramvai care vor fi amplasate pe pasaj.
Aioani - Dussaut, Larie, Ghita, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Grameni - Iancu, Betancor, Omoh REZERVE: Branescu, Boboc, Mladen, Nedelcu, Radaslavescu, Purece, Moldoveanu, Pitu, Ad.
Andrei Ratiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghita (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiriches (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burca (CFR Cluj, 9/0), Nicusor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), MIJLOCASI:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com