Cautare

3763 de rezultate pentru "gheorghe" (5.11 secunde)
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata. Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului.
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Propunerea i-a apartinut senatorului PRM Gheorghe Funar, care a invocat existenta unui "fals si uz de fals" la procedura de semnare a documentului de catre democrati si liberal-democrati.
Dobrogea va fi declarata zona calamitata, dupa ce seceta a distrus aproape toate recoltele din judetul Constanta, a anuntat sambata Gheorghe Albu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Actualul primar al orasului Techirghiol, liberalul Gheorghe Zamani nu mai este foarte convins daca va mai candida pentru inca un mandat. ... In 2004, la alegerile locale, Gheorghe Zamani s-a bucurat atat de sprijinul Partidului National Liberal, cat si de cel al Partidului Democrat.
Fostul prefect Gheorghe Martin a anuntat ieri ca-si va da demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator.
In ciuda ploii, cateva mii de liberali s-au adunat in centrul orasului pentru a fi alaturi de liderii Bogdan Olteanu, Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir, Gheorghe Hansa, Ionel Chirita, Jean Paul Tucan si Ion Vladoi.
Candidatul UDMR pentru Primaria municipiului Sfantu Gheorghe, deputatul Antal Arpad Andras, incepe marti la pranz o campanie maraton de 24 de ore, timp in care nu va dormi deloc si va vizita treizeci de locatii, printre care magazine, Salvarea, Gara, dar si o frizerie, unde se va tunde.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, il sfatuieste "amical" pe senatorul Gheorghe Funar sa isi retraga propunerea legislativa privind studierea in scoli a Bibliei in versuri, pe care o califica drept o "trasnaie".
Comisia de Economie si Finante ii are ca membri pe Bogdan Chiritoiu (consilier de stat al presedintelui Romaniei pe probleme economice si sociale), Bogdan Dragoi (fost consilier al ministrului Integrarii Europene, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor), fostul vicepremier Gheorghe Pogea, ex-ministrul Integrarii, Emil Dinga si ex-ministrul de Finante, Ionut Popescu.
Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul se ghideaza dupa deciziile luate la Congresul de la Bucuresti, care a fost unul statutar, fata de "intalnirea grupului de Sinaia", potrivit Medifax.
In topul deputatilor care au votat cel mai mult se afla Gabor Gheorghe (PNL), cu 3.199 de voturi din 3.278 (97,6%), Furo Iuliu Iulian (PRM), cu 3.140 (95,8%) si Zaharia Claudius Mihail (PD-L), cu 3.128 voturi (95,4%).
Noul prefect al Constantei, Liviu Brailoiu, se bucura de increderea unui fost detinator al acestui portofoliu, Gheorghe Martin (foto). ... E un om tanar, al timpurilor politice pe care le traim si care merita increderea noastra”, ne-a declarat fostul prefect Gheorghe Martin.
Potrivit presedintelui Comisiei, Gheorghe Birlea, cei trei fosti parlamentari s-au adresat Comisiei de Statut al deputatilor si senatorilor deoarece cererile le-au fost refuzate si de Secretariatul general.
, membrii BPJ au discutat lista de nemultumiri in relatia cu PSD, care va fi transmisa liderului central Gheorghe Flutur.
Cel mai mare punctaj l-a obtinut la evaluare, pentru functia de director coordonator al DGFP Valcea, Gheorghe Gogirnoiu, fost director executiv al institutiei.
 Gheorghe Marcu va raspunde de organizarea Congresului PSD Liderul PSD Botosani, Gheorghe Marcu, a fost validat ieri de CExN ca membru al echipei de organizare a Congresului din 20 februarie.
Andrei Gheorghe, fost consilier al ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, a declarat in presa centrala ca Vladescu "nu intelege deloc ceea ce inseamna comunicare", precizand ca incetarea colaborarii a fost determinata de faptul ca au existat "asteptari diferite unul de la celalalt".
google-analytics.com