Cautare

3892 de rezultate pentru "gheorghe florescu" (2.97 secunde)
Emil Florescu a participat recent la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR, cu: ... Cea mai cautata la standul meu ramane tuica batrana", ne-a spus Emil Florescu.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Familia mea are 5 hectare de livezi in sistem ecologic, la comuna Cuca Arges si la Danicei Valce", ne-a spus Emil Florescu.
Emil Florescu din comuna Cuca, judetul Arges, participa la targul organizat in curtea MTR, cu: ... Cea mai cautata la standul meu ramane tuica batrana", ne-a spus Emil Florescu.
Emil Florescu participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate. ... E un distilat care pacaleste consumatorul, pentru ca cel care o consuma se imbata usor (e un produs inselator)", ne-a spus Emil Florescu.
Emil Florescu din comuna Cuca, judetul Arges, participa la targul Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... "Cea mai cautata la standul meu ramane tuica batrana", ne-a spus Emil Florescu.
Emil Florescu a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Cresterea suprafetelor pomicole implica si cresterea numarului de animale", ne-a spus Emil Florescu. ... Cel mai bine a mers la acest targ tuica batrana", a adaugat Emil Florescu.
Daniel Liviu Florescu de 30 de ani, din Dorohoi, este acuzat ca ar fi vandut o autoutilitara unui botosanean dupa care, sub pretextul ca vrea sa o repare, a preluat-o si a revandut-o.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU Gheorghe Florescu este unul din putinii cafegii ai Bucurestiului. Nascut in luna mai 1944, chiar in timpul unui bombardament anglo-american, in Biserica Sf.
Celebrul Gheorghe Florescu este prezent la targul de Craciun de la Sala Dalles cu un stand de la care bucurestenii si nu numai pot achizitiona ultimele cafele pe care acesta le-a adus din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Eugen Valceanu, plecat la PD-L, Bebe Popescu, fost deputat, Cristian Toader Pasti, Ion Florescu si Ion Ciocea.
Gabriel Torje, Alexandru Maxim (Pandurii Targu Jiu), Alexandru Bourceanu, Nicolae Grigore, George Florescu, Costin Lazar, Alexandru Chipciu, Gheorghe Grozav - mijlocasi; ... Selectionerul s-a simtit dator sa explice si prezenta lui George Florescu la lotul national: "Florescu a jucat constant la echipa de club.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Ex-pesedistul Ion Florescu a fost numit ieri, prin hotarare de guvern, prefect al judetului Gorj. ... Potrivit legii, fostul senator Ion Florescu a fost obligat sa renunte la politica pentru a fi numit pe post.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Am vandut si pere si gutui, la 3,5 RON/kg", a mai spus Emil Florescu.
Primul candidat din curtea USL pentru Sectorul 6 este Ștefan Florescu, de la PC, fost sef al pietelor din Sectorul 4, care a cheltuit o gramada de bani anul trecut pentru a deveni cunoscut in sectorul din vestul Capitalei.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
Emil Florescu participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR cu tuica, palinca, visinata si afinata.La standul sau, un litru de tuica este 20 RON, in timp ce un litru de palinca costa intre 50 - 60 RON (mai veche).
google-analytics.com