Cautare

1835 de rezultate pentru "furt de aur in pitesti" (2.80 secunde)
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET:
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
La data de 25 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 8 Politie l-au identificat pe C. Petrisor de 26 de ani din Bucuresti, stabilind in sarcina acestuia faptul ca:
Alexandru Novac, aur la sulita, la Cupa Europei la aruncari lungi. Atletul roman Alexandru Novac a castigat medalia de aur, duminica, in proba de aruncare a sulitei, categoria Under-23, la Cupa Europei de aruncari lungi de la Leiria (Portugalia), cu performanta de 80,73 m.
Oamenii de stiinta au conceput acoperirea unor sfere extrem de mici de aur cu un medicament pentru chimioterapie. Cand micile particule de aur au fost introduse in celulele tumorale, replicarea acestora a fost stopata si numeroase celule bolnave au disparut.
Plenul Senatului a respins ieri, cu 48 de voturi "impotriva", 6 voturi "pentru" si 6 abtineri, proiectul de lege privind adoptarea ordonantei de urgenta care marea salariul reprezentantului Romaniei la SECI de la Viena la 8.000 de euro lunar.
Rezerva internationala reprezinta un element de credibilitate, iar zicala potrivit careia "ban la ban trage" este valabila intrucat Romania nu s-ar fi putut imprumuta daca nu avea rezerve, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Ponta il acuza pe Basescu de lobby in favoarea Gold Corporation Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca, desi ocupa prima pozitie a tarii, face lobby in favoarea unei companii private in proiectul Rosia Montana si afirma ca un proiect de asemenea anvergura nu trebuie realizat prin lobby politic.
Dupa ce a mintit ca nu a mintit niciodata 4 gogosi uriase ale lui Traian Basescu Vineri seara, la doua ore dupa ce a aflat rezultatul votului din Parlament, Traian Basescu a sustinut o conferinta de presa.
Pretul aurului a depasit ieri pragul psihologic de 600 de dolari uncia (21,164 dolari pe gram), pentru prima data dupa decembrie 1980 in Europa, transmite Reuters.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Uncia de aur a fost cotata ieri la Bursa din New York la cel mai inalt nivel din ultimii 26 de ani, la 726 de dolari. Adica, un gram de aur a ajuns sa se vanda pe pietele internationale la 25,92 dolari.
Pretul aurului a depasit vineri pragul de 600.000 de lei vechi. Metalul galben a fost cotat vineri de Banca Nationala a Romaniei la un pret de 602.000 de lei pentru un gram.
Rezervele internationale de aur si valute ale Bancii Nationale a Romaniei erau, la sfarsitul lunii februarie, de peste 23,37 de miliarde de euro, in scadere cu aproape 0,04% fata de nivelul de 23,38 miliarde de euro, inregistrat la finalul lunii ianuarie, a informat, vineri, Banca Nationala a Romaniei.
Daca vrei sa cumperi o bijuterie in Romania ai 75% sanse ca produsul achizitionat sa provina din actiuni de contrabanda. Din totalul pietei autohtone de bijuterii, 75% il reprezinta comertul la negru.
Reprezentantii Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) dau asigurari ca vor analiza si vor lua toate masurile care se impun pentru a se conforma cerintelor Comisiei Europene, referitoare la "actiunea de aur" in cazul SNP Petrom , de indata ce va primi notificarea acesteia.
google-analytics.com