Cautare

20 de rezultate pentru "fior di lattte" (8.31 secunde)
- Cum ti se pare sa iei brunch-ul la cafeneaua Fior di Latte de pe Bd. ... - Ai gustat din caracatita cu gelato de fistic pregatita de Oana Plesan, la Fior di Latte.
Oana Plesan, sotia fotbalistului Mihaita Plesan, si absolventa a Facultatii de Stiinte Economice, de la Fior di Latte de pe Bd.
Un fior de groaza mi-a trecut prin tot corpul. Eram constient de ceea ce urma sa mi se intample. Constientizam ca acesta va fi sfarsitul, in timp ce satenii aruncau cu pamant peste mine.
Atunci am simtit, ca si ceilalti, ca ma strabate un fior de gheata. Batrana inima a navei incepea sa cedeze.
"Noi ne intrebam de ce Corpul de control nu s-a implicat in chestiunea Ridzi, in chestiunea Nemirschi, de ce Corpul de control nu are niciun fior la toate semnalele transmite de ANI privind schimbarea reliefului averilor demnitarilor asa cum se schimba dunele in desert, de la noapte la zi", a subliniat Vosganian, adaugand si el ca rezultatul anchetei Corpului de control a fost "trecut in totala discretie si readus acum in discutie cand e nevoie iarasi de o fumigena ca sa acopere tot dezastru".
La scurt timp, redactiile bucurestene au fost scuturate de un fior: daca in locul Majestatii Sale, care face totusi 90 de ani si nu sta prea bine cu sanatatea, ne vom trezi ca ne vorbeste Duda?
Pe fanii lui Traian Basescu i-a strabatut un fior de groaza, iute transformat in val de ura fata de "Felix Turnatorul".
Un fior ma trece pe sira spinarii. Imi fac mult curaj si pasesc mai departe. Stiu ca acolo a fost, odinioara, o fabrica importanta.
Marturisesc ca nu m-a incercat nici un fior, numai o senzatie de disconfort provocata de inghesuiala si de frig. In clipa in care a sarit insa primul concurent, pur si simplu am inlemnit.
Cititi acest text, scris cu fior poetic, si care ne transmite speranta unui Craciun frumos, linistit si plin de bucurii.
Primul fior al unei taieturi de cutter, sunetul infricosator pe care-l face atunci cand iti brazdeaza pielea, simpla sa stralucire, produce dependenta.
Un alt fior al realitatii scutura coloana vertebrala a spectatorului.
scurte, la obiect, neimbacsite de descrieri, fara sa balteasca in cuvinte (doar nu mai avem rabdarea pe care o aveau oamenii pe vremea lui Balzac - ne plac de fapt prozele pe care le putem citi intre doua statii de metrou) si cu toate ca sunt doar decupaje fugare, secvente rapide din viata unor personaje, sunt nelipsite de un fior inconfundabil al vietii (la intretinerea caruia nici nu mai stii daca doar poetul sau doar medicul si-au dat concursul).
Pentru ca, devenit demnitar, deci important, competent si cu un IQ dilatat spontan, ciumetele are dictia alterata, e mai afectat, strapuns de fior metafizic, tulburat de tavanul vazduhului, pe care il atinge cu crestetul, ba daca vrea poa’ sa dea cu destul in el, iar atunci, cum ziceam, in mod natural, dictia i se schimba, in loc de "cetateni" rosteste suierat "setaseeeni", in loc de "tara" spune "tera", iar in loc de "noi" spune "eu".
"Cred ca au trecut un minut sau doua, eu nu sunt foarte sigur, dupa care am simtit un fior si am avut impresia imediat ca masina e din nou pe drum.
Gandul acesta imi produce, inca si acum, un fior pe sira spinarii. Cautarea vietii inteligente este o mare aventura, iar proiectul Breakthrough Listen ii da un impuls imens.
Ma hranesc de fiecare data cand schiez cu acel indescriptibil fior, cu senzatția inegalabila de plutire. Ma umplu de adrenalina coborand in viteza partiile abrupte.
La noi nici pasarile nu mai simt fior patriotic. Dar cat timp oamenii si-au luat de mult timp... zborul spre tarile calde financiar, ce pretentii sa mai avem de la bietele zburatoare egoiste, ca pun cireasa pe tortul saracirii?
La noi nici pasarile nu mai simt fior patriotic. Dar cat timp oamenii si-au luat de mult timp... zborul spre tarile calde financiar, ce pretentii sa mai avem de la bietele zburatoare egoiste, ca pun cireasa pe tortul saracirii?
Chiar nu trezesc nici macar un fior in cazul altora, sa ne loveasca si pe noi, romanii, seriozitatea si preocuparile pentru binele planetei si implicit al nostru, al tuturor?
google-analytics.com