Cautare

685 de rezultate pentru "festival italian" (2.71 secunde)
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte: ... Este permis accesul cu animale de companie, in masura in care acestea nu deranjeaza alti participanti la festival.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Cea de-a 6-a editie a Balkanik Festival are loc de vineri pana duminica, in Gradina Uranus din Capitala. ... Balkanik Festival isi deschide portile vineri, la Gradina Uranus din Bucuresti (str.
ZAIAFEST - festival dedicat cramelor mici romanesti - va avea loc intre 26 si 28 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164).
ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti se tine la finele acestei saptamani, pe 1 si 2 iulie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
Festivalul de film B-EST, asa-zisul Bucharest East Film Festival, este organizat de un personaj care are mai mult sau mai putin legatura cu filmul, Dana Dimitriu-Chelba, si are o vechime de patru ani.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau italian Franco Frattini, organizarea, in toamna acestui an, a unui summit interguvernamental romano-italian, precum si a unui forum al societatii civile.
Premierul italian Silvio Berlusconi incepe, luni, o vizita in Romania, urmand sa discute cu omologul roman, Emil Boc, sa participe la o reuniune interministeriala bilaterala si sa fie primit, cel mai probabil marti, de presedintele Traian Basescu.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
- L-am cunoscut intr-o piateta, la un festival, Radu Serban din Caracal. ... Chiar ma amuzam cu Titus Andrei recent, la un festival, pentru ca el a fost martorul intalnirii noastre si a fost prezent la discutia dintre noi doi. ... - Tavi Ursulescu a prezentat acest festival.
David Guetta a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, care a avut loc zilele acestea in Capitala. ... El a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, unde a facut un show de senzatie.
In toate cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind fanilor cel mai bun mix de muzica alternative rock, indie rock, hip hop, soul, afrobeat, dubstep, drum and bass si post hardcore.
Fanii festivalului vor avea asadar la dispozitie o noua optiune in ceea ce priveste transportul catre si de la festival, fara sa-si mai faca griji pentru indisponibilitatea taxi-urilor in zona sau tarifele exagerate practicate de speculanti.
Cel mai recent album al trupei se prezinta mult mai asezat, energic, mixand toate stilurile prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave.METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care sase headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
JTI, din nou la TIFF cu un film de dans Corbul Alb sau despre imposibilul artei JTI si Transilvania International Film Festival (TIFF) au oferit din nou ieri seara publicului clujean un regal dedicat dansului.
Cel mai delicios festival, BURGERFEST, a avut loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Bucuresti. ... La festival au participat noua restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, de la wine bar, la cocktail bar.
Rezumatul filmului Filmul este inspirat de relatarile cuprinse in trei pagini ale romanului Kaputt al scriitorului italian Curzio Malaparte, in care acesta vorbeste despre vizita sa la Iasi, la o zi dupa pogromul suferit de populatia evreiasca din oras.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. ... "Avem legaturi speciale cu seful Guvernului italian si discutam adesea probleme internationale (.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a primit vizita lui Franco Frattini, ministrul italian de Externe.
Catalin Ivan, membru al Comisiei Parlamentului European pentru cultura si educatie, a facut referire, in scrisoarea sa, la comportamentul repetat al presedintelui roman Traian Basescu, precum si la actiuni ale premierului italian Silvio Berlusconi, considerand ca aceste comportamente transmit un mesaj gresit europenilor, care vad in reprezentantii lor inclusiv modele morale.
google-analytics.com