Cautare

1859 de rezultate pentru "fapte penale" (7.43 secunde)
- Reforma legilor justitiei si a codurilor penale va continua. ... Trebuie sa intelegem ca dezbaterea pe legile justitiei si pe codurile penale a ajuns la acest nivel de adversitate, pentru ca in spate stau reprezentantii statului ilegitim.
Serviciul Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Gorj a finalizat ancheta in dosarul in care afaceristul Constantin Bucloiu este cercetat pentru inselaciune si complicitate la infractiunea de inselaciune.
Pe de alta parte, Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, ne-a declarat faptul ca pana in prezent nu a fost finalizat nici unul dintre dosarele penale, in sensul ca nu exista nici o hotarare judecatoreasca definitiva prin care sa se stabileasca prejudiciul adus bugetului de stat.
Acestia au putut totusi sa intocmeasca in 2006 un numar de 123 sesizari penale, sa confiste peste 370 miliarde lei vechi si sa constate prejudicii de peste 440 miliarde lei vechi.
In urma cu mai bine de un an administratia combinatului siderurgic si conducerea Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) au facut coada la Parchetul de pe linga Judecatoria Galati pentru a depune plingeri penale unii impotriva celorlaltora.
Comisarii Garzii Financiare Galati au intocmit opt sesizari penale pe care le-au trimis institutiilor abilitate pentru continuarea cercetarilor.
Multi administratori de firme s-ar putea alege cu dosare penale.Aproximativ 120 de societati mici din Dolj si-au lasat angajatii cu conturile de pensii administrate privat (pilonul II) goale.
"Din cauza unei neglijente in serviciu turistii au ajuns la spital"De cealalta parte, directorul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (OPC), Bogdan Dima, a declarat ca se poate ajunge si la sanctiuni penale.
• Aceeasi suma facuse obiectul unei plangeri penale in anul 2000, ciand Schwartzenberg a fost acuzat de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si trafic de influenta de partenerii sai de afaceri din Marea Britanie.
Mii de administratori de firme si patroni care au retinut din salariile angajatilor contributiile la pensii, somaj si sanatate, dar nu au platit un sfant catre stat se aleg anual cu dosare penale.
Ele devin subiectul unei plangeri penale semnate de Mona Musca, expediata la DNA de la sediul Aliantei Dreptate si Adevar, neconfirmata de Parchet.
Un adevarat tsunami va lovi in lunile urmatoare clasa politica romaneasca Iar principalii vizati de valul de dosare penale care vor fi instrumentate de catre procurorii anticoruptie sunt in special cei din administratia locala, in frunte cu asa-numitii "baroni".
Iata de ce imi este greu sa inteleg de ce o ordonanta recenta a Guvernului pe tema modificarii codului de procedura penala nu a putut include elementele Directivei 343 din 2016 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumtiei de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale.
10 tineri care vindeau sau detineau in vederea consumului propriu droguri s-au ales cu dosare penale, in urma activitatilor desfasurate de politistii antidrog, la acest sfarsit de saptamana, pe litoral.
Procurorii DIICOT au dispus inceperea urmaririi penale fata de 34 de invinuiti pentru savarsirea infractiunilor de initiere sau constituire a unui grup infractional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup.
LAURENTIU de 23 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, dupa ce a urmarit o femeie de 69 de ani din Bucuresti si a intrat cu aceasta in scara unui bloc din bd.
Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
GIGEL de 28 de ani, cunoscut cu antecedente penale, M. ILIE de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si G. NICUSOR de 21 de ani, cunoscut cu antecedente penale, toti din Bucuresti, care se aflau intr-un autoturism marca Renault Clio Symbol, condus de P.
ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C. CATALIN, de 27 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 7. ... MARIUS de 37 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale 10.
google-analytics.com