Cautare

2628 de rezultate pentru "etapa in divizia c fotbal" (3.54 secunde)
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. Cunoscand bine situatia prin care trece orasul Mangalia, Tusac a cerut autoritatilor constantene sa se implice in rezolvarea acestor probleme.
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
- Despre fotbal: ... - Cand nu vorbeste despre fotbal: ... In rest, totul este centrat pe fotbal, toata viata mea se invarte in jurul fotbalului. ... Acum, in momentul de fata, cel mai mult as fi vrut sa lucrez cu Guardiola.
A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei. ... Cariera de jucator Dan Alexa a inceput sa joace fotbal la varsta de 8 ani, la CSS Caransebes, consacrandu-se pe postul de mijlocas defensiv.
Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale. A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti.
Ultima etapa a primei ligi a fost grea pentru gazde. Din cele noua echipe care au evoluat pe teren propriu, doar doua au reusit sa invinga, Steaua si Pandurii, in rest inregistrandu-se patru victorii ale oaspetilor si trei remize.
Argentina a fost umilita de Croatia, iar rezultatul din acest meci duce echipa lui Modric in optimile CM 2018. Argentina trebuie sa astepte jocul rezultatelor pentru a spera la calificarea mai departe.In grupa D, Croatia are 6 puncte, Islanda 1 punct, Argentina 1 punct, iar Nigeria 0 puncte.
Dupa aproape trei luni de "seceta", in care suferisera zece infrangeri pe banda rulanta, baschetbalistii de la SCM-U Craiova au simtit din nou, duminica seara, gustul victoriei.
Ce reprezinta trenul in vis? Visele in care ne apare un tren sunt vise puternice, marcante. ... Astfel, atunci cand in vis ne apare un tren este semn ca suntem in cautare de oportunitati, ca incercam sa ne indreptam intr-o directie noua si ca viata noastra ia o turnura interesanta.
Micii intreprinzatori s-au inghesuit, luni, la sediul ANIMMC pentru depunerea dosarului in urma caruia pot spera sa primeasca pana la 50.000 de euro pentru derularea proiectelor de investitii.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale va derula, incepand cu luna septembrie, programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor-manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
In prima etapa, care se incheie la sfarsitul lunii, ar trebui ca 20.000 de masini sa fie inlocuite, iar nerealizarea obiectivelor este pusa de catre oficialii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) pe baza blocarii creditarilor si neparticiparii persoanelor juridice in cadrul programului.
Potrivit datelor Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), in perioada ianuarie-mai 2008 au intrat in circulatie 121.631 de masini noi si 68.856 de automobile rulate, anul acesta numarul inmatricularilor de masini noi scazand cu 53,4% in luna mai, fata de aceeasi luna din 2008, de la 24.650 de unitati la 11.475.
google-analytics.com