Cautare

459 de rezultate pentru "eden line" (3.38 secunde)
Pentru 2008 estimam o crestere de cel putin 30% fata de 2007, bazata pe o crestere mai accelerata în segmentul de business“, a precizat Gabriela Mechea.Din totalul vânzarilor de solutii Trend Micro în România, 51% provin din zona enterprise, 26% din zona IMM si 23% din segmentul home user, utilizatorii individuali sau firmele foarte mici.„Solutiile Trend Micro se comercializeaza si on line, în magazinul gecadshop.ro, alaturi de alte produse software.
Dana Savuica a participat aseara la redeschiderea magazinului Top Line din zona Piata Unirii din Capitala. ... De la magazinul Top Line prefer fondul de ten Hazelnut de la Academie, uleiul de par de la Maroccan Oil.
De ce a fost pastrat comandantul Smith in compania White Star Line in ciuda carierei sale dezastroase? ... Pirrie (presedintele companiei Harland & Wolff Shipbuilders) si presedintele companiei White Star Line, J.
Vanzarile globale de muzica au continuat sa scada in 2004, pentru al patrulea an consecutiv, dar in acest an se estimeaza ca incasarile vor intra in sfarsit pe o panta ascendenta, datorita numarului tot mai mare de magazine on-line si a cererii crescute de DVD-uri cu muzica.
Firmele se dau in vant dupa aranjamente florale comandate on-line De regula, tinta principala a celor care au ca obiect comercializarea florilor nu sunt persoanele cu venituri mici sau medii.
Sistemul informatic pentru plata on line a taxelor si impozitelor locale este folosit doar de sase craioveni, cu toate ca in 2003 primaria a cheltuit aproape 30.000 de euro pentru achizitionarea lui, de la SC ProSoft Bucuresti.
Creste numarul pariorilor on-line O alta categorie scutita de taxe mai este si cea a pariurilor pe Internet.
Politistii britanici au arestat doua persoane, la sfarsitul saptamanii trecute, in Londra, pe fondul unei operatiuni privind fraudele on line cu site-urile pentru vacante.
Seful Biroului Anticoruptie Hunedoara, subcomisarul Virgil Suba, a declarat ca, pentru a nu-i aplica sanctiunea contraventionala prevazuta de lege, functionarul AND Arad a solicitat administratorului ca mita sa ii fie transferata on line la Oficiul Postal nr.
Romsilva a realizat, datorita sistemului de rezervare on-line a cabanelor, circa 100.000 de euro in doar trei saptamani, pana in prezent fiind incheiate contracte cu 28 de agentii de turism, pentru 60 de cabane din cele 205 administrate, sustine director Cristian Apostol."De la 1 mai, cand a devenit functional sistemul de rezervare on-line, incasarile din silvoturism au ajuns la circa 100.000 de euro, fata de 250.000 de euro realizate anul trecut doar din silvoturism.
Însa chiar ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a recunoscut saptamâna trecuta ca registrul on line este incomplet, din cauza ca au fost contabilizate doar impozitele si taxele administratiei centrale, dar nu si cele practicate la nivel local.
„Sa faci din pasiune - asta e esenta afacerii din viitor“, a adaugat Vlad Stan, care a subliniat importanta abordarii globale in proiectele on line, in detrimentul abordarii locale.
In perioada imediat urmatoare, se da startul la depunerea on line a solicitarilor de fonduri nerambursabile pentru sase din cele noua programe cu finantare de la bugetul de stat pe anul 2009, pentru sustinerea dezvoltarii IMM-urilor.
Cat de sigure sunt tranzactiile on line In UE utilizarea codului PIN este din ce in ce mai rara. ... In plus, detinatorii de carduri cumpara fie bunuri de la magazinele virtuale, fie bilete de avion, on line.
Toti contribuabilii pot depune on line, prin intermediul paginii www.e-guvernare.ro, noua declaratii catre institutiile publice, precum plati la bugetul asigurarilor sociale, la cel al asigurarilor de somaj, impozite, deconturi la taxa pe valoare adaugata, accize.
Transferul se refera atat la zona de print, cat si la on line si va fi demarat ulterior obtinerii aprobarii Consiliului Concurentei. ... "In urmatoarele trei luni vom face o societate care sa administreze toate aceste operatiuni pe care le avem in televiziune, presa scrisa, on line.
Declaratiile si platile pentru drepturile de autor vor putea fi facute si on line, pe portalul e-Romania, incepand cu sfarsitul lunii septembrie, a anuntat ieri ministrul muncii, Mihai Seitan.
News, la scurt timp dupa aparitie, la sfarsitul anului trecut, YouTube a urcat pe prima pozitie in topul furnizorilor de servicii video on line. ... S-a constatat ca videoclipurile de pe YouTube reprezinta 60 de procente din numarul total de materiale video urmarite on line.
Dupa ce in Statele Unite ideea de a-ti face abonament pentru muzica a avut succes, iata ca abonamentul on line la muzica a ajuns si in Europa, mai precis in Franta. ... Trebuie mentionat ca in Franta exista si un alt fel de abonament pentru muzica on line:
Batalia marilor companii ofertante de servicii on-line e la fel de acerba precum cea din domeniul placilor de baza sau a procesoarelor. Nume cu greutate precum Yahoo, Google, Microsoft sau Skype isi disputa piata utilizatorilor de servicii on-line.
google-analytics.com