Cautare

459 de rezultate pentru "eden line" (3.40 secunde)
În ultimii ani, recrutarea de angajati on line a luat amploare si se dezvolta pe zi ce trece.
Recrutarea on line este o metoda moderna de gasire a unui loc de munca.
Recrutarea on line este o metoda moderna de gasire a unui loc de munca.
Asta este a doua data când se organizeaza, la Craiova", a precizat Alin Mechenici, presedintele "PR Patrat", asociatia care a organizat GeekMeet în Banie.  Sansa de a dezvolta noi solutii on line Potrivit acestuia, indiferent de numarul editiilor, GeekMeet Craiova îsi propune sa le ofere participantilor sansa de a afla ultimele noutati din domeniul on line si de a descoperi proiectele în stadiu beta dezvoltate de participanti.
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. ... De la inceput si pana acum, s-au vandut on-line 2,079 milioane de carti, informeaza compania.
Un studiu realizat de Nielsen SoundScan indica o crestere de aproximativ 50% a numarului de melodii comercializate on-line in perioada 1 ianuarie - 1 iulie 2007, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
În ultimii ani, recrutarea de angajati on line a luat amploare si se dezvolta pe zi ce trece.
Companiile de electronice pregatesc revolutia si preconizeaza o avalansa de modele prin telecomanda carora poti intra pe YouTube, sa faci comenzi on-line sau sa iti verifici adresa de e-mail.
Fiscul doljean are sarcina de la ANAF sa popularizeze in randul firmelor locale depunerea on line a Declaratiei unice 112. "In Dolj, ca si in restul tarii, au fost foarte putine firme care au depus on line Declaratia 112.
Vanzarile prin comert electronic au crescut in 2004 cu aproximativ 50% fata de anul trecut, desi pentru multi dintre noi achizitiile on-line reprezinta inca o necunoscuta.
In trei ani, doar 50 de contribuabili au platit on line taxele si impozitele datorate catre primarie.
De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line.
Comert on line si taxe vamale zero De la 1 noiembrie, florarii au scapat de taxele la importurile de flori din statele membre UE. ... Alt tip de afacere, tot in domeniul florilor, este comertul on line.
Tranzactiile on-line au atins in aceasta tara o crestere de peste 50% anual, conform statisticilor din raportul despre comertul electronic realizat de Emarketer.
Oricine are posibilitatea sa intre on line, pe www.monitoruloficial.ro, iar pe aplicatia e-Monitor, poate descarca în format pdf toate publicatiile din Monitorul Oficial (MO) al României si poate vizualiza gratuit întreaga legislatie. Momentan, sunt introduse on line monitoarele aferente anului 2008.
BRD - Groupe Société Générale si GECAD ePayment au lansat saptamâna aceasta BRD ePayment, un card creat special pentru clientii magazinelor on line. ... Astfel, cardul poate fi utilizat atât în magazinele traditionale, pentru plata la POS, cât si în magazinele on line, din tara sau din strainatate.
Zeci de reprezentanti ai mediului de afaceri din judetul Dolj au participat ieri la NowMedia, prima conferinta despre marketing on line organizata la Craiova. "Obiectivul evenimentului a fost sa promoveze si sa educe piata din Dolj cu privire la publicitatea on line, care reprezinta viitorul in domeniu.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca este disponibila aplicatia IPA on line prin care fermierii care intentioneaza sa solicite sprijin pe suprafata pot completa electronic declaratia de suprafata, ceea ce duce la scaderea timpului alocat depunerii cererii de plata.
Toti contribuabilii pot depune on line, incepand cu 7 august, prin intermediul paginii www.e-guvernare.ro, noua declaratii catre institutiile publice, cum ar fi cea privind impozitul pe profit, taxa pe valoarea adaugata, accizele si bugetul asigurarilor sociale, de somaj si de sanatate.
eBay, cel mai mare website de licitatii din lume, a facut publice detaliile unei campanii demarate cu luni de zile în urma împotriva tentativelor de fraude on line originare din România, iar rezultatele au aratat ca românii sunt fruntasi, informeaza cotidianul on line Business Standard.Matt Henley, membru al Departamentului de Investigare a Fraudelor din cadrul eBay, a concluzionat ca „un procent urias din tentativele de frauda si fraude provin din România“.
google-analytics.com