Cautare

716 de rezultate pentru "drobeta turnu severin deranjamente" (2.60 secunde)
Actionarii Societatii de Investitii Financiare Oltenia (SIF5) îsi mai pot ridica valoarea dividendelor aferente anului 2006 de la sucursalele BCR din localitatea de domiciliu, pâna pe 31 octombrie, a anuntat ieri un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.Ulterior acestei date, actionarii care au domiciliul în Bucuresti, Craiova, Pitesti, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina si Târgoviste îsi pot ridica dividendele doar de la sediul SIF Oltenia din Craiova, a mentionat Florin Buzatu, membru în Consiliul de Administratie al SIF Oltenia.Valoarea dividendului brut este de 0,07 lei pe actiune, iar valoarea totala a dividendelor este de 40,6 milioane de lei si reprezinta 51,5% din profitul net al anului trecut.SIF Oltenia a afisat în primul semestru din acest an un profit net de 79 de milioane de lei (25,2 milioane de euro), în scadere cu 13,7% fata de acelasi interval din 2006, când rezultatul net a fost de 91,53 milioane de lei.
"Suntem in discutii cu unele municipalitati pentru construirea de grupuri energetice mari pe gaze, la Govora, Drobeta-Turnu Severin sau Pite_ti.
Realizarea cea mai importanta a acestui an ramâne însa deschiderea unei reprezentante Plusauto Ford la Slatina, ce va fi inaugurata pe 28 noiembrie, iar pentru 2008, obiectivul firmei este deschiderea unei reprezentante Plusauto Ford la Drobeta Turnu Severin, care se adreseaza clientilor Ford din judetele învecinate.
Realizarea cea mai importanta a acestui an ramâne însa deschiderea unei reprezentante Plusauto Ford la Slatina, ce va fi inaugurata pe 28 noiembrie, iar pentru 2008, obiectivul firmei este deschiderea unei reprezentante Plusauto Ford la Drobeta Turnu Severin, care se adreseaza clientilor Ford din judetele învecinate.
Profesorii universitari prezenti la acest simpozion vor îmbina în Oltenia utilul cu placutul, gazdele de la Universitatea din Craiova oferindu-le si momente de relaxare, cum ar fi o cina festiva si o plimbare cu vaporul pe Dunare la Drobeta Turnu Severin.
Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
In Drobeta Turnu Severin se vindeau masti Spiderman, papusi My Doll, jucarii muzicale (ursuleti si sunatori) si ceas de jucarie avand aplicate ambele marcaje CE/CS.
Printre locatiile studiate se afla Harsova, Drobeta Turnu Severin, Babadag, Tulcea, Murighiol (Dobrogea), Falticeni, Piatra Neamt, Bacau, Dumbrava Rosie, Ruginoasa (Moldova), Cluj, Jucu de Sus, Iernut, Simeria, Turda, Dej (Transilvania Nord, Valea Somesului), Lipova, Teius, Vintu de Jos (Transilvania Centru, Valea Muresului), Comana, Venetia, Sambata, Bogata, Talmaciu, Porumbacu de Sus (Transilvania Sud, Valea Oltului).
În prezent, avem contracte cu toti beneficiarii nostri traditionali, cum ar fi cele trei Complexuri Energetice de la Rovinari, Turceni si Craiova, precum si cu centralele termice din marile orase sau Regia Autonoma pentru activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
Din cate stiu, Drobeta Turnu Severin a anuntat ca are un plan similar, insa sunt in urma noastra in ceea ce priveste intocmirea actelor necesare depunerii proiectului", a mai spus el.
S-au mai luat in dezbatere problema dezechilibrului financiar existent intre Societatea Nationala a Lignitului Oltenia si Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin precum si lipsa fondurilor pentru a asigura lucrarile de mediu la unitatile din minerit si energie care in urmatorii ani risca sa se inchida pentru ca nu mai functioneaza in parametrii din Uniunea Europeana.
Valoarea acestuia in care sunt incluse alte patru proiecte este de 480 de milioane de euro din care 240 de milioane provin de la BEI si restul de la bugetul de stat.Celelalte patru proiecte care sunt incluse in totalul valorii imprumutului sunt pentru reabilitarea DN 1 Brasov - Sibiu DN 56A Calafat - Drobeta Turnu Severin DN 66 Filiasi - Petrosani si DN 76 Deva - Oradea.Pe DN 56 se afla amplasate aproximativ 64 de podete.
Contractele de cesiune de creanta au fost incheiate la sfarsitul lunii octombrie 2008 pentru societatile de termoficare din Arad, Brasov si Oradea, precum si pentru recuperarea datoriilor de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
In Targu Jiu, Slatina si Drobeta Turnu Severin merge mai prost", a adaugat Clenciu, care a explicat ca in aceasta perioada cel mai bine stau agentiile din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta si Pitesti.
Aproape jumatate din suma, respectiv 145 de milioane de lei, trebuie sa fie primita din partea Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) Drobeta Turnu Severin.
Oltchim Ramnicu Valcea, Electroputere Craiova si Celrom Drobeta Turnu Severin.
Spre exemplu, statul subventioneaza apa grea de la Regia Autonoma de Activitati Nucleare (RAAN) Drobeta Turnu Severin cu 200 de milioane de lei - RAAN are datorie catre noi de 160 de milioane de lei -, iar noi avem catre bugetul de stat restante de 140 de milioane de lei.
"Pentru ca vom avea aceasta pasuire de o jumatate de an, SNLO nu va mai beneficia in perioada urmatoare de o compensare a datoriilor pe care le are la buget cu o subventie de 200 de milioane de lei, in contul creantelor pe care le avem de recuperat de la Regia Autonoma de Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
La randul ei, RAAN Drobeta Turnu Severin are de achitat catre Societatea Lignitului, in contul carbunelui livrat in ultimii ani, 181 de milioane de lei.
Printre aplicanti se numara Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Mehedinti, Asociatia Pro Natura din Drobeta Turnu Severin, Universitatea 'Constantin Brancusi' din Targu Jiu etc.", spune Denisa Buzatu.
google-analytics.com