Cautare

716 de rezultate pentru "drobeta turnu severin deranjamente" (2.90 secunde)
Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
a adunat sambata, la restaurantul Doljana din Banie, 60 de jucatori din Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Calafat, Craiova si Giurgita.
Societatea dezafiliata ieri definitiv de FRF este in insolventa la Tribunalul Brasov, din cauza datoriilor catre stat, catre primariile din Craiova si Drobeta Turnu Severin, catre Victor Piturca si fostii jucatori.
1 Mbps, de respectivul serviciu bucurandu-se clientii din peste 20 de orase, printre care se numara Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamt, Ploiesti, Arad, Iasi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galati, iar aproximativ 450 de localitati din tara se vor putea folosi de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.
Pe lista guvernului figureaza 50 de societati comerciale monitorizate printre care se se regasesc Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare - Drobeta Turnu Severin, Compania Nationala a Lignitului "Oltenia" SA Targu Jiu, Compania Nationala a Huilei SA Petrosani, Avioane Craiova SA Craiova si Oltchim SA Ramnicu Valcea.
Pe aceasta ruta a circulat in anii interbelici celebrul vas cu zbaturi BORCEA, primul vapor de pasageri construit intr-un santier naval din Romania (la Drobeta-Turnu Severin).
Conform unor surse neconfirmate oficial, se pare ca Ioan Negret este acuzat ca ar fi primit spaga de aproape 20 de milioane de lei vechi din partea reprezentantului unei firme din Drobeta Turnu Severin care ar avea afaceri cu Primaria Bailesti, iar intermediarul ar fi fost Berbecaru.
Conform unor surse neconfirmate oficial, se pare ca Ioan Negret este acuzat ca ar fi primit spaga de aproape 20 de milioane de lei vechi din partea reprezentantului unei firme din Drobeta Turnu Severin care ar avea afaceri cu Primaria Bailesti, iar intermediarul ar fi fost Berbecaru.
Intalnire cu directorii unitatilor din sistemul hidro si nuclear Varujan Vosganian s-a intalnit, in urma cu doua zile, la Drobeta Turnu Severin cu directorii unitatilor care produc energie in sistem hidro si nuclear.
Petre Ciobotea a demisionat in ziua flagrantului si din functia de consilier local al municipiului Drobeta Turnu Severin, iar sotia lui s-a autosuspendat din postul de presedinte executiv al PSD Mehedinti, la sugestia conducerii filialei, pana cand situatia fostului director de la Drumuri si Poduri va fi clarificata.
In total studiul a cuprins nu mai putin de 37 de orase, iar Galatiul a reusit "performanta" de a se afla cu doi pasi inaintea ultimului loc, codasii fiind Drobeta Turnu Severin si Sectorul 4 al Capitalei.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, i-a atacat dur, joi, la Drobeta Turnu Severin, pe liderii PDL Emil Boc si Theodor Stolojan, facandu-i "papagali care repeta tot ce spune presedintele Traian Basescu".
Mi-a fost frica, m-am ridicat de pe scaun, mi-am luat hainele si am fugit din sala prefecturii, unde se tinea sedinta", a declarat Ion Mateescu, consilier judetean PSD.Faptele comise de fratele deputatului, care este vicepresedinte in organizatia municipala a PSD Drobeta Turnu Severin, presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica din Mehedinti, dar si consilier judetean, au fost sesizate de Biroul National al PSD, iar Mircea Geoana a luat hotararea ridicarii sprijinului politic dat lui Nicolicea."Astazi (ieri - n.r.), Biroul Permanent National al PSD a hotarat ridicarea sprijinului politic al lui Liviu Nicolicea pentru faptele sale, comise la sedinta CJ de vinerea trecuta.
Senatorul Ioan Toma, desemnat de conducerea centrala a PSD sa coordoneze politic organizatia judeteana Mehedinti, s-a declarat dezamagit de faptul ca PSD a pierdut functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Primaria municipiului Drobeta Turnu Severin, cat si de faptul ca, din cei 46 de primari PSD existenti in 2004, partidul mai are in prezent doar 19.
La simpozion vor mai participa parlamentari din judetele Gorj, Dolj, Mehedinti si Valcea, sefii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, reprezentanti ai complexurilor energetice din aceeasi regiune, precum si conducerea Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
Astfel, pana la ora actuala au fost amplasate astfel de radare in mai multe localitati, printre care Sulina, Drobeta Turnu Severin, Galati, unele statii ale sistemului RORIS sunt prevazute si cu camere video de supraveghere a traficului.
Cristian Busoi Este de profesie medic, s-a nascut in Drobeta Turnu Severin, pe 1 martie 1978, si, dupa cum sustine pe pagina personala de internet, este "interesat in special de sistemul public de sanatate si de cel de educatie din Romania".
Marian Sergiu Nitu - prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina (8,95), Eugen Madalin Stanciu - prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Bailesti (8,09), Cornelia Cirjeu - prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin (8,77), respectiv Carmen Sirboiu - prim-procuror adjunct la acelasi Parchet.
Presedintele Traian Basescu participa la deschiderea Congresului Jurnalistilor Romani de Pretutindeni, ce se desfasoara la Drobeta Turnu Severin. Sambata, seful statului va lua parte la lucrarile aceluiasi congres, desfasurat insa in localitatea Kladovo, din Serbia.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
google-analytics.com