Cautare

776 de rezultate pentru "dragonul rosu" (4.64 secunde)
Dupa aceasta recunoastere a incompetentei cuibarite la nivel de conducere DADL, recunoastere venita cu stegulet galben-rosu chiar de la ministrul Mediului, Organizatia PD Constanta, dupa cum afirma sursele noastre, a decis sa inainteze, dupa mai multe discutii pe aceasta tema, si propunerea - Constantin Chirila.
ambulantele private care sunt in contract cu Serviciul de Ambulanta, in momentul in care s-a declansat planul rosu, ele au continuat sa lucreze in oras nu numai pe consultatii, ci si pe orice solicitare data de Serviciul de Ambulanta, pentru celelalte urgente, de zi cu zi.
Vin tonic cu hrean Intr-un litru de vin rosu, natural, se pun 15 linguri de hrean dat prin razatoarea fina.
El i-a relatat lui Leslie Kean ca obiectul, in forma de diamant, reperat si pe radar, era intermitent, rosu intens, verde, portocaliu si albastru deschis, atat de stralucitor incat nu am putut sa vad corpul sau;
Kim Kardashian si secretul decolteului perfect Kim Kardashian a dezvaluit care e secretul aparitiilor ei provocatoare pe covorul rosu. Vedeta show-ului Keeping Up With The Kardashian a marturisit pe blogul sau micul ei secret:
O furtuna de zapada sau un viscol de cod galben, portocaliu sau rosu, nu pune vietile in pericol daca exista un adapost decent deasupra capului.
Dupa ce la inceput era rotund, a devenit un oval alungit, iar culoarea a trecut de la rosu la galben, apoi la un alb-albastrui.
verzi, albastre, turcoaz (aceasta a fost culoarea dominanta), rosu-galben si roz. Luminile, situate in partea din dreapta sus a vaii, au luat mai intai forma unui ovoid, care apoi s-a transformat intr-un cilindru clar conturat.
Rapoartele care au venit din alte parti ale satului descriau obiectul ca un nor, rosu inchis, luminat din interior, care se imprastia circular intr-o multime de patrate de lumina, ca niste ferestre ce ajungeau pana la pamant, apoi acestea se ridicau, adunandu-se in punctul din care au plecat.
Probabil ca ceva le lega, deoarece, foarte aproape de aceste tuburi, se afla si o lampa de un rosu inchis.
un elefantel care tine un balon rosu in trompa, un cos cu oua colorate si urarea: Paste Fericit! Sarbatori luminoase si linistite alaturi de cei dragi!
Si nu ma pot impiedica sa nu ma gandesc ca in istoria tarii noastre am putut fi guvernati de incompetenti - a se citi tradatori sau corupti - dar niciodata nu am fost guvernati de nimic, de o ectoplasma al carei sange nu este rosu si mai roz delicat.
Am vazut, in clipa cand scoteam galeata, trei sau patru faclii lungi, care se miscau si erau de culoare rosu-portocalie.
din verde pornea rosu. Dedesubt obiectul avea o lumina puternica, alba. Niciunul dintre cei doi n-a vazut ca nava sa fi avut usi sau geamuri.
obiecte luminoase cu diametrul mai mare decat cel al Lunii, un glob rosu, vazut cateva seri la rand, de persoane diferite, facand miscari in zig-zag, ca si alte aparitii inexplicabile.
In jurul sau gravitau mai multe luminite, scanteind in verde si rosu. Obiectul parea sa asiste un alt aparat de zbor, lenticular, tot portocaliu, aflat deasupra unui deal, la circa 2 kilometri.
Pe 17 iulie 2007 la orele 18:40, Liviu Oprea de 47 ani, fost ofiter de aviatie si controlor de trafic aerian militar, in prezent sef de tura la Obsevatorul seismic Muntele Rosu, a facut deasupra localitatii Cheia, cu un aparat digital FUJI A345 de 4,1M, o fotografie cu un peisaj montan, pe directia 270 (vest).
Sotia lui ne-a dat o patura, un pepene rosu si o lipie calda. A urmat ceaiul, bomboanele si inca o ora de povesti cu gazdele noastre.
Nu existau luminile rosu si verde obligatorii la avioane. Un martor important a fost chiar guvernatorul de atunci al Arizonei, Fife Symington, fost ofiter si pilot in aviatia militara.
- 100g mar rosu ( Merele pot sa asigure un aportmcrescut de vitamine si minerale benefice sanatatii organismului, cum ar fi: vitaminele A si C, calciu, potasiu, fier, fosfor, acid folic si un nivel crescut de antioxidanti) - 30g lamaie MOD DE PREPARARE - Spala bine morcovul, marul, si rosiile cherry.
google-analytics.com