Cautare

776 de rezultate pentru "dragonul rosu" (4.56 secunde)
In astronomie se vorbeste de deplasarea spre rosu a liniilor spectrale, pentru obiectele cosmice care se departeaza de noi, in contextul Universului in expansiune.
"Liderii PSD, ca sa nu se plictiseasca, au purces la schimbarea siglei", "astfel, din albastra, ca situatia guvernarii lor, pesedistii au schimbat culoarea siglei in rosu aprins ca sa arate apropierea partidului de stanga, de muncitori, de oameni batrani, bolnavi, flamanzi si saraci, in numele carora cat au guvernat, si-au umplut Zambaccianu - de picturi si obiecte de lux".
Limitati consumul de alcool, iar atunci cand beti alegeti vinul rosu din struguri sau aronia. 10. Slabiti: Daca sunteti supraponderali, faceti un efort pentru a pierde kilogramele in plus.
albastru, galben, rosu. 28 Decembrie 1989. Romania. Se infiinteaza Partidul National Taranesc Crestin Democrat, avandu-l ca presedinte pe Corneliu Coposu.
Stralucea in culori vii, alb si rosu-portocaliu. Arata ca o flacara arzatoare in mijlocul noptii. Reactia mea a fost automata.
Literele care formeaza cuvantul Google sunt in culorile albastru, rosu si verde. Al doilea O din interiorul cuvantului a fost transformat intr-o urna in care este introdus un buletin de vot.
Axelrod si unul dintre gemeni isi tinea cate o mana pe umerii lui Swann in timp ce o retea de fulgere violet, rosu si galben tasnea in toate directiile prin nor.
Stralucea in culori vii, alb si rosu-portocaliu. Arata ca o flacara arzatoare in mijlocul noptii. Reactia mea a fost automata.
Pe de alta parte, Andon a mai spus ca identitatea lui "Dominic", presupusul informator din Colegiul CNSAS, va fi dezvaluita "dupa ce se va juca meciul" dintre Voiculescu si CNSAS, pentru ca "vreau sa ramana, sa i se arate cartonasul rosu si sa iasa din echipa".
Violetul ametistului este compus din mai multe nuante de albastru si rosu.mAmetistul este in mod special de mare ajutor persoanelor care sufera in mod curent de cosmaruri.
In cele doua zile de dezbateri vor fi prezentate planurile de aparare impotriva inundatiilor atat la nivel local, cat si judetean din toate zonele tarii, noul mod de codificare a avertizarilelor meteorologice si hidrologice, conform standardelor Uniunii Europene (acestea urmeaza sa fie realizate in "patru culori" - verde, galben, oranj si rosu, in functie de gradul de periculozitate), precum si modul de imbunatatire a preventiei care, in afara de categorie (inundatii, furtuna, vant etc) trebuie sa tina cont si de regiunea geografica.
Nivel rosu de alerta si pe intreg teritoriul Statelor Unite si portocaliu pe toate cursele aeriene interne sau internationale. Pentru prima data, teroristii urma sa foloseasca bombe lichide, sub forma de bauturi.
George Cubasa a apaarat culoarea PSD - "rosu ferrari", iar Emil Strungaa a fost si saaptaamina trecutaa singul penelist care a vorbit, prin intermediul presei, cu alegaatorii.
Este o pedeapsa, un cartonas rosu pe care Comisia Europeana l-a acordat Romaniei pentru incidentul legat de Varujan Vosganian si banuiala lor ca Romania ar putea sa propuna comisari europeni controlati de catre fosta Securitate, chiar daca nu s-a demonstrat nimic in legatura cu Varujan Vosganian”, a precizat Cozmin Gusa.
Titus Corlatean s-a declarat mandru ca are sange "rosu social-democrat european", iar Ovidiu Barzan se considera un donator fidel. In schimb, liberalul Horea Uioreanu n-a putut dona sange, deoarece a avut hepatita.
Traian Basescu a vopsit semaforul in verde, ca sa poata trece strada si cand este rosu. Asta nu inseamna ca respecta regulile de circulatie.
Ieri, imbracat intr-un pulover rosu, Basescu a cantat live imnul care l-a insotit si in campania din 2004 si a vorbit despre "Ciuleandra" ca despre un "cantec magic".
Amanarea de joi a fost obtinuta prin cererea depusa la dosar de avocatul presedintelui Traian Basescu, Robert Rosu, prin care solicita analizarea actelor si inregistrarea video depusa la dosar de membri ai CNCD.
Iar cei care arboreaza sau poarta steagul rosu-alb-verde cu stema Ungariei Mari ar savarsi, potrivit prevederilor legii, contraventii care se sanctioneaza cu amenda de la 10.000-20.000 lei pentru fiecare steag.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
google-analytics.com