Cautare

776 de rezultate pentru "dragonul rosu" (3.99 secunde)
65% dintre romani prefera vinul alb si 35%, pe cel rosu. O sticla de vin romanesc de calitate porneste de la 10 lei si poate depasi 150 de lei, in functie de vechime si de tratamentul primit.
Trei oameni frumosi, imbracti in haine de culori diferite: portocaliu, rosu si albastru. Cand cameramanul ii suprindea unul langa altul lasau impresia unor frumoase oua de Pasti!
Cartonas rosu: Enar Jaager (Estonia) 19. Ungaria - Olanda 1-4, la Budapesta. Au marcat: Balazs Dzsudzsak 6 - penalty, respectiv Jeremain Lens 2, 52, Bruno Martins Indi 18, Klaas-Jan Huntelaar 73.
Elisabeta Lipa, Monica Rosu, campioana olimpica, realizatorii radio-TV Eli Roman (Realitatea TV), Florentina Opris (Kanal D), Claudiu Lucaci (TVR), Irina Pacurariu (TVR), Mihai Radulescu (TVR) Liana Stanciu (TVR), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Radu Restivan, blogger sportiv.
Azi, de 1 martie, pagina in limba romana a motorului de cautare Google te intampina in culorile alb si rosu, sigla fiind sub forma unui snur de martisor.
alb, negru, rosu, verde, albastru pentru a identifica eventualele nereguli. Un alt aspect important ar fi posibilitatea de returnare a televizorului, daca acesta nu corespunde nevoilor sau cerintelor voastre.
- VGA - daca intentionati sa conectati un calculator care nu dispune de HDMI - SCART- pentru conectarea dispozitivelor mai vechi sau cu semnal analogic - Intrari video component RGB - vin sub forma a trei conectori rosu, verde, albastru care transmit imagini in mod analog de pana la 1080i - Intrari video composit - conector galben care transmite imagini analog si este cele mai multe ori insotit de alti doi left/right pentru sunet - USB (cel putin unu) - in cazul in care televizorul dispune de un player integrat pentru fisiere audio, foto, video sau pentru a conecta un adaptor Wi-Fi - Conexiune retea RJ45 - mufa pentru cablul de internet in cazul in care televizorul este de tip SMART si permite conectarea la internet Iesiri:
Totusi, ministrul bulgar de Justitie nu a dorit sa precizeze din ce motiv Romania a primit din partea Parlamentului Olandei un stegulet rosu la capitolul coruptie, iar Bulgaria nu.
mare, purtand un pulover rosu ce-i evidentia sanii, cu par blond, ochi albastri si foarte tristi. - Tenzi tinea la mine, dar in singuratatea aceea, tineai la oricine.
fluorina, bismut metalic, calcedonie, jasp rosu, ametist, sodalit, amazonit, cuart, malachit, cuart roz, citrin si pirita, dar si pandante, cercei si bratari create de el si de sotia sa, Klara Edelstein.
galena, cuart, crysocola, azurit - la 20 RON, calcedonie - la 130 RON, carneol, cuart cu hematit, jasp (printre cele mai cautate cristale), gava, din Baia Mare - la 100 RON, cuart cu hematit si jasp rosu.
La editia asta s-au cerut coliere din labradorit, onix, aventurin, carneol cu aventurin, sodalit, jasp, ce costa intre 100 - 140 RON, in functie de piatra", ne-a spus Iulian Bere. Ca noutati, printre pietrele pretioase la standul celor doi soti s-au numarat: jaspul rosu, labradoritul, onixul si aquamarinul.
- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:
Tot la standul sau, iubitorii de cristale au putut achizitiona si coliere din regalit, serpentinit, malachite, kianit si bratari din jasp rosu, obsidian si mokkait.
crysocolla, jasp peisaj, lemn pietrificat - la 300 RON, cuart fumuriu - 150 RON, lemn - 70 RON, carneol - intre 30 - 40 RON, fluorina - 60 RON, calcit - 30 RON si jasp rosu - la 25 RON.
Rosu la fata, Miron Mitrea a incercat sa citeasca mai departe proiectele de lege inscrise pe ordinea de zi. Fara succes insa, pentru ca Mitrea a fost cuprins de un nou val de ras, si-a pus mainile la gura si a hohotit din nou.
Castigatoarea premiului Oscar si-a alocat cea mai mare parte din timp celui mai important rol al sau, cel de mamica, fiind din ce in ce mai putin prezenta pe covorul rosu.
Uniformele pe care le poarta au culorile reprezentative ale orasului, rosu si verde, iar instrumentele pe care le folosesc, fluiere si tobe, ii confera originalitate acestui ansamblu muzical.
Aceasta s-a aratat extrem de entuziasmata de manichiura in culoarea rosu aprins pe care si-a facut-o la magazinul Top Line.
Am baut o sticla de vin rosu, iar la plecare, in mod inexplicabil, el a simtit nevoia sa ma conduca pana in statia de troleibuz.
google-analytics.com