Cautare

4774 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (2.69 secunde)
Directorul general al Menarom, Gabriel Cristea, ne-a declarat ca, pina la data de 15 august, Executivul ar trebui sa adopte un act normativ care sa prevada disponibilizarea celor 400 de salariati ai societatii care vor beneficia de protectie sociala.
La eveniment au participat Laurentiu Plosceanu, presedintele ARACO, Gabriel Delporte, secretar general al Confederatiei Constructorilor din Belgia, Jean Marie Standaert, expert ILO, Elisabeta Mitroi, director general CMC, alaturi de patroni de firme de constructii din Cluj, Braila, Brasov, Valcea, dar si din Tulcea si Constanta.
Spre exemplu, Gabriel Baicu, administratorul Retrocasa, a declarat ca anul acesta au fost cazuri in care romanii reintorsi cu bani din strainatate, care doreau sa investeasca intr-un apartament fie pentru a-l inchiria, fie pentru a-l vinde peste un timp, si-au reorientat investitiile prin achizitionarea de terenuri.
Si asta pentru ca, potrivit declaratiei comisarului sef al Garzii de Mediu Galati, Gabriel Panaitescu, vremea rea care s-a abatut in ultimele zile asupra judetului i-a obligat pe galateni sa stea acasa.
„A fost o saptamâna de usoare reveniri pe anumiti indici, cu o volatilitate mare si lichiditate redusa, dupa un val de vânzari pe panica“, a sintetizat situatia Gabriel Aldea, broker la Intercapital Invest.
Asociatia are deja o filiala la Vidin, urmând sa mai fie înfiintata una la Pleven (acesta este în afara proiectului, dar guvernatorul Plevenului a solicitat sa fie membru si se asteapta un raspuns în acest sens)“, a declarat Gabriel Vladut, presedintele ARIES si coordonatorul proiectului.
pretul terenurilor, facilitatile oferite de autoritati, legislatia in domeniu, accesul la utilitati si infrastructura de transport etc.", spune Gabriel Vladut, managerul de proiect. ... "Acelasi concept poate fi aplicat pentru agricultura, IT, auto, materiale de constructii etc.", mai spune Gabriel Vladut.
Ministrii Elena Udrea si Gabriel Oprea, impreuna cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au participat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL. ... La randul sau, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ca in administratie nu se face politica.
Va castiga lobby-ul "Verzilor" din Parlamentul European sau cel al canadienilor de la Gabriel Resources, care si-au atras de partea lor si politicienii de la Bucuresti, dovada lipsa suspecta de combat si "opozitia de fatada" practicata de multi dintre acestia.
Gabriel Nicolau, directorul Agentiei Poduri din cadrul Societatii de Constructii in Transporturi (SCT) SA Bucuresti. ... Gabriel Nicolau. ... A trebuit sa evacuam apa, iar asta ne-a intarziat", a declarat Gabriel Nicolau.
Gabriel Dima, Director de Vanzari la Domeniile Ostrov, prezent in cadrul Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologiei si Oncologilor 2013, de la Palatul Parlamentului, ne-a spus: ... Pana acum, au fost exportate produse din zona Horeca", ne-a spus Gabriel Dima.
(GABRIEL FOCSENEANU - manager proiect) Apartamentele au cele mai mici costuri cu intretinerea datorita pompelor geotermice - Proiectul LOFT green apartaments nu polueaza deoarece foloseste un sistem de incalzire si racire bazat pe pompe geotermice.
Gabriel Torje, cu 12 goluri, este golgheterul echipei actuale, urmat de Bogdan Stancu, 11 goluri. ... Gabriel Torje a debutat la nationala in preliminariile EURO 2012 contra Albaniei, pe 3 septembrie 2010, Stancu marcand primul sau gol pentru Romania in acel meci (1-1).
3654 posts - Gabriel: ... 191 posts - Gabriel R.: ... 46 posts E de remarcat Gabriel, care anul acesta implineste 5 ani in echipa si o gramada de articole la activ.
Principalul erou masculin al istoriei este Gabriel, care afla la 18 ani ca e de fapt conte de Montgomery. ... In primul volum, povestea lui Gabriel si a Dianei se intersecteaza cu cea a lui Henric al II-lea si a sotiei sale Catherine de Medici.
In fiecare joi, de la 12:00 la 13:00, Gabriel Feresteanu surprinde oamenii in diferite situatii, semnaland minusurile si plusurile societatii noastre.
Astazi putem afirma ca am intrat in linie dreapta cu proiectul de amenajare al acestui centru multicultural de nivel european, a spus primarul Gabriel Mutu.
Gabriel Cotabita a trecut pe langa moarte, dar si-a revenit spectaculos cand toti isi pierduse orice speranta.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
Caricaturistul Mihai Gabriel Boboc expune lucrari cu un discurs social sau politic divers, o incursiune inedita, dar si amuzanta in universul cotidian. ... Discursul politic in caricatura de presa Mihai Gabriel Boboc s-a nascut pe 18 iunie 1969 si este absolvent al Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti.
google-analytics.com