Cautare

4774 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (3.74 secunde)
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
Cristian Gabriel Serban din Gaesti a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Targul acesta mi se pare ok", ne-a spus Cristian Gabriel Serban.
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei.
Gabriel De la Torre, un om de stiinta de la Universitatea din Cadiz, Spania, crede ca omenirea nu ar putea face fata socului produs de o eventuala intalnire cu o civilizatie extraterestra:
Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat, scrie Mediafax.
Halle Berry si Gabriel Aubry Nici frumoasa Halle Berry nu a avut parte de fericire de durata alaturi de manechinul canadian Gabriel Aubry, tatal fetitei sale.
Gabriel Cotabita a participat recent, impreuna cu una dintre fiicele sale, Eliza, la conferinta de presa ce a anuntat aniversarea a 110 ani de Ambulanta Bucuresti.
Binecunoscutul medic psihiatru Gabriel Diaconu a postat azi, pe Facebook, un text elocvent privind adevarul profesiei de mnedic, referindu-se concret la profesorul dr Gheorghe Burnei. Textul scris de Gabriel Diaconu il puteti in continuar:
Gabriel MUTU, primarul Sectorului 6, Prof. ... Pentru Sectorul 6, poarta de intrare dinspre Vestul tarii in Bucuresti, ne propunem sustinerea acestor concursuri de proiecte, prin care vom da posibilitatea tinerilor, aflati la inceput de drum, sa se exprime creativ si sa aduca plusvaloare orasului, a declarat primarul Gabriel MUTU.
GABRIEL de 26 de ani, conducator auto, J. ... GABRIEL si J. ... GABRIEL, J. IONUT, S. CONSTANTIN, G. DORIN, C. DUMITRU, in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu N.
Gabriel de 26 de ani, L. ... Gabriel, la sfarsitul lunii iulie 2011, au savarsit mai multe infractiuni de furt din locuinta, intr-o localitate din Cipru, de unde au sustras aur si suma de 7.000 de euro. ... Gabriel si C.
Cei patru, dar si Gabriel Tudor si Florin Negoita au fost condamnati definitiv pe 18 noiembrie, la sase ani dupa ce au fost trimisi in judecata pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si fals material in inscrisuri oficiale.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures.
Presedintele Comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui Basescu, senatorul Dan Voiculescu, si-a exprimat intentia de a trimite o scrisoare sefului statului in care i se va solicita sa trimita comisiei documentele necesare in derularea anchetei.
Dan Tudorache (PSD) Sectorul 2 Colegiul uninominal 5: ... Gabriel Oprea (UNPR) Colegiul uninominal 4: ... Dan Voiculescu (PC) Sectorul 5 Colegiul uninominal 9: ... Gabriel Mutu (PSD)
Vlad Nistor - PNL (colegiul uninominal 1), Diana Tusa - PNL (colegiul uninominal 2), Ludovic Orban - PNL (colegiul uninominal 3), Dan Tudorache - PSD (colegiul uninominal 4) - sectorul 2:
Timbre fiscale obtinute prin firmele chinezilor din Romania Presedintele Asociatiei Romane pentru Combaterea Contrafacerilor, Dan Docan, a declarat in cadrul unei conferinte internationale pe aceasta tema, ca evazionistii au gasit noi modalitati de a intra in posesia banderolelor si timbrelor fiscale.
Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Dolj, institutie în subordinea careia se afla spitalul, a explicat ca estimarile au fost gresite. ... Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al ASP Dolj.
Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Dolj, institutie în subordinea careia se afla spitalul, a explicat ca estimarile au fost gresite. ... Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al ASP Dolj.
Oficialul oltean le-a explicat ca ALRO nu mai exista de la 1 iulie si ca unii jucatori sunt doriti de Dan Oprescu la noua echipa a Slatinei, FC Olt, iar ceilalti sunt liberi sa-si gaseasca alte angajamente.
google-analytics.com