Cautare

316 de rezultate pentru "doru" (3.25 secunde)
Doru Buscu) Klaus Iohannis mesteca in oala unde-i fierbe pe liberali. Din cand in cand, presara cate putin Ciolos si arunca un Nicusor-doi, de gust.
DORU BUSCU) Acum patru secole, cand capul lui Mihai Viteazul se rostogolea pe iarba in aplauzele taranimii inrobite, cand voievodatele noastre orbecaiau prin sclavia impusa de Unificator si reveneau la agricultura neolitica, tari ca Anglia si Olanda (Provinciile Unite) globalizau comertul pe mare.
Directorul Unitatii de Conformitate din BCR, Doru Bulata, a fost primit recent in cadrul asociatiei Certified Anti-Money Laundering Specialist (ACAMS).
Dupa cum ne-a declarat administratorul unic al SC Galmopan SA, Doru Resmerita, programul de modernizare se deruleaza intr-un ritm foarte bun, eforturile societatii fiind sprijinite de specialistii DVSA si ai Directiei de Sanatate Publica, structuri care s-au dovedit deosebit de interesate de aducerea la standarde europene a unitatilor de industrie alimentara care vor cu adevarat acest lucru.
Pentru realizarea procesului de retehnologizare a fabricii de produse lactate 'Galacta', societatea nostra va investi în urmatorii ani peste 3 milioane de euro, astfel încat în 2007 în orasul Galati sa existe una dintre cele mai moderne fabrici din tara”, ne-a declarat administratorul unic al societatii “Galmopan”, Doru Resmerita.
„Ultimele directive europene specifica dreptul celor care raporteaza sa cunoasca ce s-a intamplat cu fiecare caz in parte si daca cercetarile continua“, a declarat, la randul lui, Doru Bulata, director executiv la Banca Comerciala Romana, fost membru al ONPCSB.
La randul sau, directorul general al BCR Asset Management, Doru Puiu Tiberiu, a precizat ca, desi romanii sunt interesati in primul rand de randamentul plasamentelor, au aparut in ultima perioada si investitori care coreleaza riscul cu castigul atunci cand iau decizia de a investi.
Directorul SC EXPRES TRANSPORT, Doru Mihai Crac, a declarat ca in momentul de fata nu se pune problema vinderii autogarii, ci urmeaza sa se poarte discutii cu fiecare dintre cei 274 de actionari, dintre care 171 sunt salariati, pentru a se vedea daca acestia sunt de acord cu propunerea conducerii.
Investitia ne costa circa 11 miliarde de lei vechi, dar e posibil ca dotarile sa ridice costurile", a spus Doru Teodorescu, seful centrului de distributie zonal CRISTIM.
Se pare ca ministrul a avut alte probleme mai importante", ne-a declarat Doru Bejenaru, seful Departamentului de Protectia Mediului din cadrul APDM Galati.
"Pretul de 110 dolari pe tona, care se practica acum pe piata griului pentru procesare, este un pret corect, spunem noi, iar in conditiile aderarii de dupa ianuarie 2007 nu credem sa existe nici un fel de motive ca acest pret sa creasca", ne-a declarat administratorul unic al grupului de firme Galmopan, Doru Resmerita.
La ultima reactualizare a actionariatului, pe 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan (George) Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA, SIF Oltenia, Transcarpathia SA, GMB Titanic International Trading SRL si SC Dom Victoria SA.
Desi scopul creditului este de a acoperi cheltuielile de drum si de intretinere sau plata studiilor, Doru Patrascu, directorul Bancii Transilvania, sucursala Craiova, considera ca acest tip de credit nu a fost promovat in randul studentilor craioveni:
Ofiterii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor de la Sectia Regionala a Politiei Transporturi Constanta au dispus inceperea urmarii penale a lui Eugen Lucian Tudor, de 42 de ani, fostul director al Santierului Naval Mangalia si a lui Doru Jianu, de 42 de ani, fost director adjunct al aceleiasi institutii.
Este vorba de cooptarea in CA a lui Doru Mihai Lupoae, care ar fi votat la luarea unor decizii fara sa fie validat de AGA, ca si de refuzul CNVM in ceea ce priveste avizarea in functia de director general al SIF Oltenia a Margaretei Racovita.
"Aproximativ 11% din Intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM) din judet lucreaza cu Banca Transilvania", a declarat ieri Doru Patrascu, directorul sucursalei craiovene, in cadrul unei conferinte de presa.
spune presedintele Organizatiei Patronale din Sectorul Pielarie si Incaltaminte, Doru Mladin.
"Un antreprenor aflat la inceput de drum trebuie sa aiba in vedere in primul rand flexibilitatea bancii pentru ca in acest moment nu are experienta, iar firma are o multitudine de probleme", a declarat Doru Patrascu, directorul Sucursalei Craiova a Bancii Transilvania.
La acestea se adauga un punct referitor la validarea în functiile de membri ai Consiliului de Administratie (CA) pentru perioada de mandat ramasa a lui Gheorghe Blidaru, Margareta Racovita si Doru Mihai Lupoae.
La acestea se adauga un punct referitor la validarea în functiile de membri ai Consiliului de Administratie (CA) pentru perioada de mandat ramasa a lui Gheorghe Blidaru, Margareta Racovita si Doru Mihai Lupoae.
google-analytics.com