Cautare

853 de rezultate pentru "doina miere" (8.78 secunde)
- 3 lamai - 3 linguri de miere - 125 de grame de hrean Pune hreanul intr-un blender si amesteca-l bine.
Mai intai, trebuie sa pisati cinci pastile de aspirina si apoi le amestecati cu ¼ cana de apa si o lingurita de miere. ... Mai intai, piseaza cinci pastille de aspirina si apoi amesteca-le cu putina zeama de lamaie si o jumatate lingurita de miere.
Pe langa hrana sanatoasa, ne-am rasfatat cu masaje cu miere si plimbari prin padure care ne-au reincarcat bateriile.
mustarul de Tecuci Casa Gaciu clasic, cu miere de albine, la care se adauga patru mustaruri cu ceapa caramelizata, ghimbir, tarhon, nuca - la 20 RON - acesta este produsul care ne defineste.
Iata primul remediu, care te scapa de raceala in numai 24 de ore - o jumatate sau o cana de suc de ananas - un praf de ardei iute cayenne - 1/2 jumatate de lingura de otet de mere - 1 lingurita de miere.
O prajitura la mare cautare la standul lor este cu nuca, miere si spuma, de la End-Ibo, la 3 RON bucata, ciocolata de casa la 2 RON bucata si acadelele.
Pina ce sa scape de concurenta pentru prefect liberalii, dar si democratii, si-au cam asigurat insa siguranta ca doar ei, cei care au luptat pe baricadele campaniei electorale, care s-au bagat in noroaiele de la tara, care au scos bani din buzunar, care au promis atitea, isi vor baga degetele in borcanul cu miere.
Iar 2005, prin bugetul sau "tirguit” cu FMI si Banca Mondiala, nu va vira pe aceste directii lapte si miere, fiindca avem obligatia sa incheiem anul cu deficit bugetar zero, in timp ce norma admisa la marile puteri din UE este de pina la 3,5% din PIB.
Atractia exercitata asupra investitorilor este cu atat mai mare cu cat borcanul cu miere este mai plin. Ca si mustele, investitorii se reped roiuri-roiuri asupra lui.
la miere. Sau la promisiunea de miere si lapte revarsate peste ei, in buzunarele lor si asa mai departe. Cand insa constata ca atata amar de promisiuni sunt, iarasi, minciuni, sindicalistii o iau de la capat cu altii.
Prima este, criza mondiala care nu mai permite sa curga numai lapte si miere peste popor. ... Doar ca in loc de lapte si miere trebuie sa ne asteptam ca aceleasi glasuri sa formeze un cor al jelaniei fata de "greaua mostenire".
- Unde ati facut luna de miere? ... Noi suntem in luna de miere de atatia ani si de cate ori ne intalnim vorbim cel putin o data - de doua ori pe zi.
homeopatie, acupunctura, reflexoterapie, masaje (general terapeutic, Focused Touch Shiatsu, detoxifiant cu miere, facial terapeutic), tratamente cu lumina polarizata, terapie cromatica. ... - In Centrul Medireflex practicam homeopatia,acupunctura, reflexoterapia, masaj terapeutic, Focused Touch Shiatsu, masaj detoxifiant cu miere, masaj facial terapeutic, terapie cu lumina polarizata, terapie cromatica.
In aceste conditii, 100% parlamentari se pot considera deocamdata ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, deja deputatii Doina Dretcanu si Mihai Malaimare si consilierul municipal Catalin Buhaianu de la Uniunea PSD^PUR, Liviu Cimpanu, de la Alianta D.A.
Daca ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti si deputatul Doina Dretcanu au contribuit cu toti banii, ceilalti au adus mai putin.
In locul liberalului Virgil Serbu (devenit parlamentar) si al democratului Laurentiu Mironescu (de asemenea parlamentar) au fost validati liberalul Emil Marin si democarata Doina Basescu.
Doina Leonte a mai lucrat in Ministerul Finantelor, in perioada 1996-2000, ca secretar general adjunct. Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Al doilea consilier este Doina Carp, urmata de Gabriel Monea si Adrian Bratu. Urmatorul pe lista este Gheorghe Hansa, dar acesta este angrenat intr-o batalie electorala pentru Primaria Cernavoda, astfel incat nu se stie ce se va intampla cu postul sau de ales judetean.
In acest moment aceasta este propunerea noastra (Mircea Geoana pentru presedinte al Senatului, Dan Voiculescu pentru vicepresedinte al Senatului, Doina Silistru pentru secretar al Senatului, Ioan Chelaru pentru chestor al Senatului).
Sesizarea a ajuns pe masa Serviciului Economic din cadrul IPJ Constanta care, la randului sau, a primit o alta sesizare, semnata de data aceasta de Doina Iuliana Parvu, contabila de la Palatul Copiilor.
google-analytics.com