Cautare

853 de rezultate pentru "doina miere" (2.89 secunde)
Catalin Scarlatescu da cartile pe fata si spune adevarul despre despartirea de Doina Teodoru. Iata ce s-a intamplat dupa intoarcerea din America Express!
Doina Barbura, seful Biroului APIA Mangalia, ne-a declarat ca si in cursul zilei de astazi producatorii arondati filialei locale, care nu au solicitat inca acest ajutor, se mai pot adresa institutiei pe care o conduce si in cursul zilei de astazi.
Peste tot, pe piesele de mobilier erau puse boluri cu telina verde, morcovi si ardei cu mix de alune, nuci, caju, masline, fructe uscate si miere.
Specialisti in arta culinara au combinat seminte de mustar, usturoi, sos de soia, boia, ghimbir, pulbere din miere de albine si piper de Cayenne intr-un amestec care confera un gust unic si delicios fripturii din carne de pui.
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
ciorba de fasole cu carne de curcan si mirodenii, taitei cu seminte de mac si miere GUSTARE: ... suc de fructe proaspete, miere si iaurt natural degresat PRANZ:
miere de mana, coriandru, de rapita, de floarea-soarelui, poliflora, de catina, de ghimbir (buna pentru raceli), dar si cu protector hepatic, cu faguri, propolis, bomboane din miere si pastura (foarte buna si foarte cautata de clientii nostri), ne-a spus Elena Stan.
Va recomandam astazi o masca peel off cu miere de Manuka produsa in Marea Britanie. Albinele harnice ocupate de colectarea nectarului din Arborii de Manuka din Noua Zeelanda au creat mierea de Manuka, un agent natural antibacterian.
"Nu va promit ca voi aduce lapte si miere" Targurile din judet au dat nastere la paradoxuri, cum ar fi cazul galatenilor care sunt nevoiti sa se deplaseze in localitatile unde functioneaza acestea, intrucat isi pot vinde produsele la preturi ceva mai bune decat la oras.
Basescu in rolul lui Buddha si albinuta Boc, interzisi la Timisoara Un tablou cu Traian Basescu pe post de Budha si levitand in nori, asteptandu-l sa vina pe Emil Boc, transformat in albinuta, cu galeata cu miere a fost scos din expozitia organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Timisoara pe holurile Consiliului Judetean Timis pe motiv ca are "tenta politica prea directa", informeaza PressAlert.ro.
Luna de miere pentru Ponta & USL dureaza doua saptamani. Sa-i incurajam sa faca lucruri bune si sa ne tinem scai de capul lor cand gresesc.
Daca mirii si apoi sotii vor fi "uituci ", cei doi isi vor petrece impreuna intre doi si opt ani "de miere " la "mititic ". ... Daca vor fi "uituci ", sotii isi vor petrece impreuna intre doi si opt ani "de miere " la "mititic ".
Reglementarile mai prevad ca prelungirea cu sase luni, pana la 18 iulie, a posibilitatii ca micii producatori sa vanda cu amanuntul lapte, branza si alte produse din lapte, peste si produse din pescuit, miere si produse din miere in afara razei judetului de provenienta.
Producatorii de lapte, miere sau alte produse animale si agricole vor plati tarife de inregistrare cuprinse intre 10 si 500 de lei in functie de produsele vindute, a declarat vineri presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Marian Avram.
Este al saptelea an consecutiv cand zboruri charter spre Barcelona se bucura de mare succes si pentru a sarbatori acest nou inceput J'INFO TOURS face cadou unei tinere perechi o casatorie inedita in timpul zborului si o saptamana de miere.
Potrivit evidentelor Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Olt, suma pe care au solicitat-o producatorii agricoli a fost de 1.192.864 de lei, aceasta fiind ceruta de fermierii care au abatorizat carcase de porci, au livrat oua la centrele de consum sau au livrat miere la unitati de procesare specializate.
Efectele iesirii din recesiune nu pot aparea peste noapte, ci reprezinta doar un semnal psihologic ca economia evolueaza pozitiv, iar Guvernul nu a sustinut niciodata ca din primavara acestui an "va curge lapte si miere", a declarat premierul Boc, acuzand televiziuni de manipulare pe aceasta tema.
Pe portile fabricii va incepe sa curga, de-a valma, un rau de propilena, ceva acrilic si mult lapte si miere.
Acest weekend de miere a fost un cadou din partea nasilor nostri, Codruta si Dan Negru, asta pentru ca noi nu am reusit inca sa mergem in luna de miere pe care am planuit-o pentru inceputul anului viitor.
60 Lei MASAJ CU MIERE Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti).
google-analytics.com