Cautare

941 de rezultate pentru "directoarea daciana ana" (4.03 secunde)
Curtea Veche Publishing lanseaza vineri,1 martie, volumul bilingv romano-englez "Ana.
Cum a murit Ana Blandiana! ... In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu. ... Mi-e dor de Ana Blandiana.
Dupa 1990, Ana Blandiana se numara printre initiatorii Aliantei Civice, pe care o conduce intre 1991 si 2001. ... Ana Blandiana a primit un numar impresionant de recunoasteri nationale si internationale:
Ana se simte inconfortabil in prezenta lui, deoarece devine mult prea familiar fata de ea.
Ana mea, ce bucurie sa va fim nasi! ... A fost emotionant sa o vad pe Ana mireasa.
Ana-Flavia Stancu si mama ei, Angelica participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Costa intre 65 RON - 100 RON, pentru adulti, ne-a spus Ana-Flavia Stancu.
Sotii Ana si Vasile Lucaciu din Maramures au un stand in cadrul targului de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; ... Dupa ce si-a petrecut mult timp in conditii vitrege, Cristina Cioran, la invitatia Danei Savuica s-a lasat in mainile stilistei Ana Nechita Amelian, care i-a realizat un turban potrivit pentru o vacanta pe malul marii.
Va asteptam pe 20 mai, de la ora 18:30 la Palatul National al Copiilor - sala mare, sa ne bucuram impreuna la Gala Extraordinara a Operetei Romanesti de cele mai valoroase creatii ale compozitorilor romani in interpretarea grandioasa a solistilor, orchestrei, corului si baletului Teatrului National de Opereta i Musical Ion Dacian”.
Marius Stroe) Viata, putere, alinare, frumusete, bucurie, o raza de lumina, centrul Universului, casiera de la Trezorerie, o floare aruncata pe Pamant, mama casierei de la Trezorerie, amagire, obiectul adoratiei masculine, seninul cerului, cea care aduce sacosele de la piata, cine m-a invatat sa scriu, puful de pe piersica, fata de la pagina 5, sotia lui Papadopol, vaduva lui Sorin Georgescu, surorile dinamovistilor, doctorita de la pediatrie, Elena sau Oana, Daciana sau Andreea, bucatareasa care a facut tortul de ziua mea, studenta de la tehnologia materialelor, orfana care s-a internat sa nasca, maicuta de la manastire, prezentatoarea de la meteo, fata casierei de la Trezorerie, un parfum, gustul frunzelor de Nu ma uita, vanzatoarea de carti, cioc-cioc, a venit pensia, frizerita cu sanii mari, vinul cu nume pe care l-am uitat, batrana care-si face cruce, mirosul de paine, tanti Ana care sparge seminte, promotia de la Winmarkt Grand Center, poza din revista lui Vlad, plaja cand nu e iarna, vocea de la radio, numele de pe factura la gaze, speranta, uitare, prietena casierei de la Trezorerie, vecina mea cu catel alb, spatiul alb din scrisorile primite in armata, visul din penitenciar, umbra de pe spatiul verde, ultimul lucru pe care l-am vazut.
De exemplu, directoarea Directiei Sanitare Publice de Stat, Camelia Ciobotaru a negat asemenea comportamente atat din partea dansei, dar si din partea altora.
La Casa de Pensii Dolj, directoarea liberala Ileana Ciutan a primit vineri decizia prin care a fost data afara, impreuna cu cei doi adjuncti.
Astfel, la Casa Judeteana de Pensii ziua a inceput printr-o pacaleala pe care a facut-o insasi directoarea institutiei, Tudora Craciun pentru doua directoare din institutie pe care le-a chemat de urgenta in birou, in acest fel intrerupandu-le activitatea.
Dividende restante de 14,3 milioane de lei, recuperate Fondul Proprietatea a recuperat dividende restante, in litigiu, de 14,3 milioane de lei, aferente anilor 2005 si 2006, si a incasat 1,35 milioane de lei din vanzarea pachetului minoritar de 3% din Petrom Aviation, a declarat directoarea Fondului, Daniela Lulache.
Chestionata ieri in aceasta privinta, Adriana Motocu, directoarea executiva a Directiei Tehnice, Investitii si Gospodarire Comunala din cadrul Primariei Craiova, in subordinea careia se afla si Serviciul de Siguranta Circulatiei, a declarat:
Ileana Dragnei, cele mai multe functii Intre numele aduse in discutie de PD se afla si Constanta Ileana Savu Dragnei, directoarea economica a Baroului Dolj, directoarea economica a Spitalului nr.
Noi, spre exemplu, si acum avem facturi la telefon neplatite", a declarat Marilena Bogheanu, directoarea ADR Sud-Vest Oltenia. ... Cat despre persoana nominalizata de ADR Sud-Vest Oltenia, directoarea a precizat ca a trimis CV-ul, dar ca nu stie daca a fost acceptata in comisia de evaluare.
La sfarsitul vizitei, in fata clasei-model, directoarea, imbujorata si mandra de onoarea facuta, ii multumeste din inima lui Boc si ii intreaba pe copii:
"Sa ne spuna doamna Avramoiu (directoarea Directiei Economice a CJ Dolj - n.r.)", a cerut Stoica. Cu jumatate de gura si cu seful ei direct langa (Dan Mogos - n.r.), directoarea l-a uns la suflet pe Stoica.
"Sa ne spuna doamna Avramoiu (directoarea Directiei Economice a CJ Dolj - n.r.)", a cerut Stoica. Cu jumatate de gura si cu seful ei direct langa (Dan Mogos - n.r.), directoarea l-a uns la suflet pe Stoica.
google-analytics.com