Majoritatea postarilor al caror subiect este Emil Boc sunt reactivate si fac trimitere la statura mai putin impozanta a acestuia. Pamfletarul Corneliu Vadim Tudor spunea ca Emil Boc a fost batut in copilarie cu cureaua de la ceas. Va prezentam cateva din bancurile cu Emil Boc, supranumit pe Internet "Primul clown al Romaniei".

• Stiti cine este noul premier al Romaniei? Emic Boc.

• Emil Boc mergea pe plaja in slapi. La un moment dat, pe nisip se vad doar urmele, dar premierul nu se mai vede. Ce s-a intamplat? L-au ros slapii.

• Meseriasii de la Palatul Victoria s-au apucat de taiat picioarele la mese, de scurtat tribuna, de taiat picioarele la scaune. Trebuie toate miniaturizate si ajustate pe dimensiunile noului premier Emil Boc! De asemenea, au dat comanda la Mini One pentru o masina blindata".

• Ambitia lui Emil Boc fost: "Ori premier, ori nimic!" I-au reusit amandoua!

• Doamna Popescu de la Teatrul de papusi suna la sediul PD-L si cere sa discute cu Emil Boc.
- Da, la telefon!
- Voiam sa va informez ca avem posturi libere.
- Despre ce este vorba?
- Vedeti dvs., am ramas fara marionete.
- Pai si cum va pot ajuta eu?
- Nu sunteti domnul Emil Boc?

• In contextul proiectatei reforme a invatamantului, Emil Boc viziteaza o scoala; asista la ore, isi da cu parerea, promite etc. La sfarsitul vizitei, in fata clasei-model, directoarea, imbujorata si mandra de onoarea facuta, ii multumeste din inima lui Boc si ii intreaba pe copii:
- Ei, ce-i spunem noi acum domnului premier?
Liniste apasatoare, noi si repetate indemnuri, pana cand, in sfarsit, se ridica Bula din fundul clasei si-i zice lui Emil Boc:
- Cu 10 lei va cumpar si pe dumneavoastra, si pe toti ministrii din guvern!
Scandal de nedescris! Plecarea val-vartej a inaltului demnitar cu intreaga suita, lacrimi, lesinuri didactice. Pentru aspra pedepsire a vinovatului de catre parinti, directoarea il insfaca de mana pe Bula, merge cu el acasa si-i aduce la cunostinta lui taica-sau, sinistra intamplare.
La care tatal lui Bula face o adevarata criza de nervi si, rosu de manie, exclama:
- Bine, mai Bulache, pentru asta ti-am dat eu tie 10 lei?! Sa-i dai pe prostii?!