Cautare

1269 de rezultate pentru "digi 1 fotbal" (7.40 secunde)
Finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia opune, duminica, de la ora 18: ... calificarea in ultimul act al unui Campionat Mondial de fotbal. Meciul este transmis in direct de TVR 1 si TVR HD. ... Finala dintre Franta si Croatia pune punct campionatului mondial de fotbal.
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa.
"Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... Si in fotbal s-au bagat in fata imbogatiti in mod fulgerator si original.
"Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... Si in fotbal s-au bagat in fata imbogatiti in mod fulgerator si original.
si nici dintre cei mai rai patroni din fotbal ori dintre patroni, in general, doar gura ii e ceva mai rea si se stie vorba cu gura care, uneori, prea mult deschisa, poate sa bata o anume parte anatomica mai dosnica a persoanei!) a reusit, zice el, sa-l pacaleasca pe firavul justitiar Bodu.
Uite insa ca vine chiar si in fotbal ziua cand nu mai conteaza unghiul riglei cu care creionezi opera.
E ca pe terenul de fotbal: ... Iar in politica e totusi putin altfel decat in fotbal (desi, noi romanii, ne pricepem cel mai bine la politica, fotbal si femei).
Moarte, sex... senzatii tari pentru dependentii de telecomanda. Sa nu uitam insa de fotbal. ... moarte, sex, fotbal si chiar speranta.
Nu comentez gestul presedintelui, ca ar fi fost sau nu cu directie sau cu substrat, au analizat destul altii, implicati direct in fenomen si deranjati de aprecierile pozitive la adresa desfasurarii "ostilitatilor" din derbiul respectiv, venite atat din partea conducerii Federatiei Romane de Fotbal, a Ligii Profesioniste de Fotbal, ori a conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor.
Am 1,75 metri inaltime si 75 de kilograme. ... Cu ce echipa de fotbal tii? - Tin cu toate echipele de fotbal care castiga! ... Tin cu echipele de fotbal din Romania.
din fotbal, din box, dar si actori, cantareti si politicieni. ... Vin tot felul de oameni aici, de la cei din Corpul Diplomatic pana la echipe de fotbal din Qatar (n.a.
La data de 25.04.2011, incepand cu ora 20.30, pe stadionul "STEAUA" a avut loc partida de fotbal dintre echipele Steaua si Dinamo.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Rapid a invins-o, duminica, pe teren propriu, scor 1-0, pe FCSB, in ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.
Gigi Becali a intervenit telefonic in cadrul emisiunii Fotbal Club, in care a vorbit despre anuntul retragerii din fotbal, despre controversele de la meciul Rapid - FCSB, dar si despre Razvan Burleanu, presedintele FRF.
DIGI 24: ... cum jucam fotbal, O sa te darame golanii! Si, pana la urma, n-am sarit nici coarda si am inceput sa joc sah.
"In 2014 o sa ma retrag din fotbal. Vreau, insa, sa o fac dupa o participare la turneul final din Brazilia", a declarat Mutu pentru Digi Sport.
Echipa de fotbal Steaua Bucuresti joaca in aceasta seara la Varsovia una dintre cele mai importante partide din ultimii ani.
Digi 24 informeaza: ... Cati dintre romani mai merg la fotbal? Cati la atletism? Cati la gimnastica? Pentru noi, romanii, despartirea de sport nu e dureroasa.
Bogdan Stelea (54 de ani) si Ion Craciunescu (71 de ani), ambii prezenti in studioul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport, au spus ca finantatorul ros-albastrilor are motive sa fie suparat.
Pentru Razvan Burleanu urmeaza ultimii patru ani in functia de presedinte, statutul limitand la trei numarul de mandate la conducerea Federatiei Romane de Fotbal. In direct la Digi Sport, Gica Popescu si-a manifestat convingerea ca va fi schimbata regula privind limita de mandate la sefia FRF.
google-analytics.com