Cautare

1269 de rezultate pentru "digi 1 fotbal" (3.80 secunde)
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena.
Fotbal - Liga I: ... Jiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul ‘‘Farul‘‘, in ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte. ... Clasamentul FIFA 1 (1).
Steaua - Stuttgart 1-5. Declaratia uluitoare a lui Gigi Becali "E fotbal, ce conteaza. ... E un meci de fotbal, de ce sa stea suparati?
Televiziunile ar trebui sa insiste pe faptul ca asa cum nationala de fotbal este construita pe scheletul Stelei, asa si programele sunt facute pe palavrele patronului Stelei.
Fotbal - Europa League:
De fapt, e cel mai bine platit astfel de specialist din istoria Ligii 1. ... Mai departe, TRX a ajuns apoi si la echipele de fotbal din Major Soccer League, acolo unde a evoluat si Jurgen Klinsmann, la formatia Orange County Blue Star.
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014. ... Sunt multumit si cu acest rezultat", a declarat Piturca la TVR 1.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
Romania s-a facut de ras in Olanda Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei a pierdut cu scorul de 4-0 in fata similiarei Olandei, intr-un meci din Grupa D, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de fotbal.
"George Becali, deputat roman si proprietar al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost timis la inchisoare pentru trei ani pentru abuz de putere. ... "Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru un schimb ilegal de terenuri".
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Baschetul 3×3 are sansa sa devina disciplina olimpica in acest sezon si peste 15 legende ale sportului romanesc, fosti campioni sau medaliati la Jocurile Olimpice, precum si reprezentanti ai generatiei de aur din fotbal, au sustinut aceasta campanie.
E in fotbal dintotdeauna. De cand il stiu numai in fotbal. Ar trebui sa isi vada mai mult de nepoti pentru ca are o anumita varsta.
Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Joia neagra a fotbalului romanesc 0-1, 0-2 si 1-5 De ce ne-a fost frica nu am scapat: ... Singura conditie este sa joci cat de cat de cat fotbal, sa arati ceva, sa nu te faci de ras.
Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Bilete la meci, in semn de mangaiere Nici presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, nu s-a lasat mai prejos, folosindu-se de aceasta tragedie pentru a obtine un oarecare capital de imagine.
Rezultatul, 1-0 pentru turci, in minutul 22. ... Pentru ca stiu fotbal, stiu ce vor si lupta pana la capat. ... In comentariile lor, unii "oameni" de fotbal s-au artat opariti de faptul ca la finalul partidei s-a strigat "Demisia!".
Transferurile vizate - Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers - Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999 - Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999 - Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB.Stuttgart, din iulie 1999 - Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la F.C.
google-analytics.com