Cautare

1269 de rezultate pentru "digi 1 fotbal" (4.25 secunde)
Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit deschis, prezent in studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, despre razboiul fratricid dintre FCSB si CSA Steaua.
Imediat dupa finalul meciului, Ion Craciunescu (72 de ani) a intervenit la Fotbal Club, de la Digi Sport, si a transmis ca niciunul dintre cele doua penalty-uri primite de Rapid nu trebuia acordat.
Prezent in studioul Digi Sport, ca invitat in cadrul emisiunii Fotbal Club, antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a tinut sa-l laude pe un jucator al liderului Ligii 1, Farul Constanta.
Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digi Sport Special, a ironizat discursul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.
U Craiova 1948 a cedat pe teren propriu, scor 0-1, impotriva celor de la Petrolul, in etapa a doua din play-out-ul Ligii 1. Toate reactiile la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport.
Partida dintre Rapid si Sepsi, de pe stadionul Giulesti, s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, in etapa a opta din play-off-ul SuperLigii. Toate reactiile la Fotbal Club.
George Copos, desemnat ministru de stat pentru coordonarea mediului de afaceri si a IMM-urilor, a declarat ieri ca, in momentul in care a hotarat sa intre in politica, a luat decizia de a se retrage din toate activitatile pe care le-a avut inainte de 2004, respectiv afaceri si fotbal.
Dupa ce luni comisarul european pentru Extindere, finlandezul Olli Rehn, si-a aminitit de meciurile din anii ’80 dintre Steaua si Kuusysi Lahti, ieri, presedintele Parlamentului European, spaniolul Josep Borell Fontelles, si-a inceput discursul in Parlamentul Romaniei vorbind tot despre fotbal. ... Si echipa de fotbal Steaua castigat cu Valencia.
Avem un proiect ce vizeaza construirea unei baze de sport si unui teren de fotbal in aer liber de 300-400 de locuri", ne-a comunicat Marian Galbinasu. ... "Lucram la instalatia de apa, asfaltarea de drumuri -proiecte de 1 milion de euro, care au fost demarate in anul 2008.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
- Consiliul Concurentei a amendat LPF cu 185.000 lei pentru niste neregularitati legate de transmiterea meciurilor de fotbal la TV. ... Cat dau sa-l transferam, ca la fotbal?
E pe ultima suta, la 1 ianuarie 2007 o sa fie functional. ... ßi-au asumat faptul ca si cluburile vechi sunt tot de fotbal si nu de ping-pong. ... - Nu joc fotbal foarte des, joc mai mult tenis de picior.
Constat cu surprindere ca am imprumutat in Parlamentul Romaniei o tehnica din fotbal, si anume tehnica tragerii de timp, pentru ca acte normative importante, propuneri legislative importante sa nu poata fi supuse dezbaterii noastre.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“. Reprizele de fotbal au loc pe plaja din Mangalia, in dreptul Hotelului „President“.
Ea trebuia sa fie cea mai SEXY jucatoare de fotbal a lumii in 2012... ... Juca fotbal la scoala si la liceu, insa ofertele din partea revistelor au convins-o ca mai bine se muta pe modelling.
Amanda e disperata dupa fotbal. Atat de disperata, incat a acceptat sa aiba o relatie cu unul dintre durii din Premier League.
In afara de Grecia-Romania (3-1), aseara s-au mai desfasurat in Europa alte 3 meciuri in barajul pentru calificarea la CM de Fotbal din Brazilia-2014. ... - Portugalia a invins Suedia cu 1-0, gol marcat de Cristiano Ronaldo in minutul 80.
Patronul stelist va avea liber la munca in afara penitenciarului, dupa ce Gica Hagi s-a invoit sa il "angajeze" la Academia sa de fotbal.
Numai ca inca in Italia a reusit sa imbine utilul cu placutul, iar de cate ori prinde ocazia joaca fotbal-volei.
FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1. TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
google-analytics.com