Cautare

91 de rezultate pentru "diaree" (3.29 secunde)
nervozitate, insomnie, iritabilitate, diaree, cresterea tensiunii arteriale, palpitatii. Se recomanda evitarea consumului deopotriva de ginseng si doze mari de cafeina.
si acestui remediu ii este caracteristica alternanta eruptiei cu alte suferinte, diaree, astm, hemoroizi. In cazul sulfurului este de preferat a se folosi dilutii succesive, crescande la intervale mari (5-7 zile);
Investigatii orientative pentru lamurirea cauzei unei dureri abdominale •Hemoleucograma •Ionograma (in caz de varsaturi, diaree sau lipsa de scaun) •Glicemie •Amilaza (creste in pancreatita si ocluzie intestinala) •Analize de urina (incluziv glucoza, proteine si hematii in urina) •Analize pentru ficat •Radiografie abdominala pe gol •Radiografie renala pe gol •Ecografie abdominala •Urografie •Examen CT sau RMN •Endoscopie digestiva superioara sau inferioara (colonoscopie) •Explorare cu capsula endoscopica Sigur ca nu recomandam tuturor pacientilot toate aceste explorari;
In boala celiaca exista atat manifestari intestinale (diaree, anorexie, stari de voma, distensie abdominala, dureri abdominale), cat si manifestari nutritionale (deficit de fier, deficit de folati, de vitamina D, malabsobtie a nutrientilor, stari de fatigabilitate, scadere in greutate).
diabet, diaree, enterocolite, colita de fermentatie, putrefactie, fisuri anale, infectii renale si urinare insotite de scurgeri purulente sau sangerari - ceai pentru afectiuni cardiace adjuvant in:
Aceste caracteristici sunt indicatori ai prezentei solaninei, un compus toxic, care cauzeaza probleme circulatorii si respiratorii, dureri de cap, crampe musculare si diaree.
inflamarea colonului, tulburari ale functiilor glandelor endocrine, diaree. Studiul raporteaza ca 54% dintre pacientii care au luat aceste medicamente au suferit importante efecte secundare, comparativ cu 24% dintre pacientii care au primit doar ipilimumab.
- Intr-un mediu unde igiena este precara si unde oamenii beau apa de oriunde, riscul bolilor transmise prin apele contaminate este foarte mare, in special de diaree si boli respiratorii, explica pentru AFP Patrick Fuller, purtatorul de cuvant al Comiterului International al Crucii Rosii.
- dureri abdominale sau pelvine - balonare persistenta - senzatie de satietate precoce - modificari ale tranzitului intestinal (diaree sau constipatie) - simptome urinare (mictiuni frecvente sau imperioase) - sangerari vaginale neobisnuite - dureri in timpul contactului sexual - pierdere in greutate - oboseala, ameteala, senzatie de greata.
Giardia este una dintre cauzele frecvente de diaree acuta si cronica, atat la adulti cat si la copii. Un semn specific este durata de 7-10 zile a diareei.
Respondentii sustin ca ar apela de urgenta la medic in cazul unor simptome precum scaune cu sange (85%), diaree persistenta (75%) , dureri si crampe abdominale (60%).
Semnele clinice frecvente sunt febra, tuse si tulburari respiratorii, pneumonie, simptome gastro-intestinale (diaree). Formele grave ale bolii pot ajunge la insuficienta respiratorie, care necesita ventilare mecanice si asistenta medicala in sectii de terapie intensiva.
-oboseala neexplicata - diaree cronica la sindrom de malabsorbtie important,- -statura mica -anemie -tulburari de tranzit -flatulenta -meteorism (balonare) -dureri abdominale recurente -afte bucale -eroziuni de smalt dentar -scadere in greutate -depresie -eruptie cutanata (dermatita herpetiforma) -dureri articulare sau spasme musculare -osteoporoza precoce -avorturi recurente -infertilitate.
diabet, diaree, enterocolite, colita de fermentatie, putrefactie, fisuri anale, infectii renale si urinare insotite de scurgeri purulente sau sangerari - ceai pentru afectiuni cardiace adjuvant in:
Asa se explica faptul ca boala debuteaza cu diaree si continua cu o viroza respiratorie. Rotavirusurile sunt agresive. In enterocolita cu rotavirus, copilul este deshidratat, are febra, frisoane, uneori scaun cu sange.
Enterocolita inflamatorie sau cea produsa de virusi, bacterii sau paraziti este o afectiune intalnita in primul an de viata al copilului si se manifesta prin diaree, crampe abodominale, varsaturi si, uneori, febra.
Enterocolita inflamatorie sau cea produsa de virusi, bacterii sau paraziti este o afecțiune intalnita in primul an de viata al copilului si se manifesta prin diaree, crampe abodominale, varsaturi si, uneori, febra.
Testul pentru depistarea intolerantei la gluten este de interes celor care prezinta tulburari gastrointestinale frecvente (balonare, diaree), fara o cauza evidenta.
- Cam o treime dintre pacientii de la clinica mea pentru alergii acuza simptome digestive precum balonare, diaree, voma, dureri de stomac, dupa ce consuma paine, explica dr.
- Asadar, de multe ori este un tratament inutil si chiar daunator organismului, avand in vedere ca antibioticele produc numeroase efecte adverse, precum eruptii cutanate, diaree si dureri abdominale, spune Wenzel.
google-analytics.com