Cautare

15788 de rezultate pentru "despre" (8.00 secunde)
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'. ... Puteti citi in continuare documentarul despre PSD.
• 25 iun 2009 - Seful statului le-a spus copiilor din Transnistria aflati intr-o tabara, la Sulina, ca, in pofida unei propagande "care nu vorbeste foarte frumos despre intentiile Romaniei", Bucurestiul recunoaste Republica Moldova si ii sustine integritatea teritoriala.
Vladimir Voronin a salutat cu deosebita placere vizita lui Traian Basescu la Chisinau, despre care a spus ca este prea scurta si mult asteptata, avand in vedere ca precedenta vizita a unui sef de stat roman, in Republica Moldova, avusese loc in urma cu sase ani.
Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2 Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral"
Cit despre faptul ca nu a incercat sa ramina la sefia partidului, Nastase a spus ca nu este vorba despre lipsa de curaj, ci despre posibilitatea "scindarii partidului in doua grupuri omogene".
Cit despre faptul ca nu a incercat sa ramina la sefia partidului, Nastase a spus ca nu este vorba despre lipsa de curaj, ci despre posibilitatea "scindarii partidului in doua grupuri omogene".
Cat a fost prim-ministru n-a luat o singura masura si n-a scos o vorba despre demnitatea nationala, pe care acum o molfaie ca pe o guma de mestecat.
- Cateva lucruri despre aceasta campanie de minciuna si dezinformare practicata in ultimele zile. ... - Nu e admisibil ca presedintele sa critice fortele de ordine care au incercat sa preintampine niste actiuni despre care cred ca au fost si finantate.
"Noi ne aflam deja în executare silita si tot faceam drumuri la Târgu Jiu, la SNLO, sa vorbim despre esalonari la plata si sa ne întelegem, pentru a putea plati.
Pentru implementarea aquisului comunitar, cei doi oficiali au participat la un dejun de lucru, in cadru caruia au discutat despre stadiul pregatirii Romaniei pentru aderare.
"Am inceput si eu, azi, sa caut mai multe informatii despre subiect. ... Despre cum pun in practica marile metropole ale lumii proiectul eco-mobilului si cum incearca romanii sa-l implementeze si despre cat de aproape este masinuta electrica sa iasa de pe poarta fabricilor Dacia, cititi in mai jos.
Ce parere au cei din PE despre Traian Basescu? ... Dar despre Elena Basescu, fiica presedintelui? ... La alegerile de la Neamt s-a furat ca la balamuc Ce parere aveti despre ce s-a intamplat la Neamt? ... Aveti atata curaj sa vorbiti despre orice.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Iar organismul omenesc are mecanismele lui proprii de aparare, extrem de complexe, despre care se cunoaste inca foarte putin (desi sunt foarte multe descoperiri in ultimele decenii). ... Vom vorbi si despre imunitatea fizica, dar vom vorbi si despre imunitatea psihologica.
Mai mult, la ora actuala ufologia este grav discreditata si oamenii, chiar daca au vazut ceva, pur si simplu nu vor sa vorbeasca despre asta.
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
La Sky Bar a avut loc recent un seminar adresat jurnalistilor din online, despre cum sa scriem despre talasemie, eveniment realizat cu sprijinul NOVARTIS ONCOLOGY. ... Ioana Bianchi - Novartis Oncology, Alexandru Negrea - Spada Digital Media (a vorbit despre facebook - Notiuni introductive si Strategie editoriala), Dr.
Agenda simpozionului viza explorarea modalitatilor in care omenirea se pregateste pentru descoperirea inevitabila a vietii extraterestre, indiferent daca va fi vorba despre simple organisme microbiene sau deespre fiinte inteligente. ... si nu am vorbit despre sateliti.
google-analytics.com