Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (3.30 secunde)
In linii mari, Constitutia viitoare trebuie sa se inscrie in celebra zicere despre Moldova a marelui domnitor Stefan cel Mare. ... Cat despre ce vrem sa le lasam acestora mostenire... ... Nu discut nici despre forta si cuprinderea acestora.
Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
Supravietuirea USL Invariabil, in discutiile despre cele politicesti din ultima vreme, sunt somat sa livrez opinii despre sansele de supravietuire ale USL.
Ce nu stiati despre Ioana Petrescu, noul ministru al Finantelor Publice Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, este una dintre enigmele Guvernului Ponta III.
Sa-ti publici versurile n-ai gasit cu cale, / In schimb despre-ale mele zici ca-s rele;
Daca politica Guvernului Romaniei nu pare a avea alta logica decat aceea de a scapa de companiile de stat pe care nu a reusit sa le faca performante, ceea ce face ca si fondurile obtinute din privatizare sa fie mai mult decat modeste, nu acelasi lucru se poate spune despre politica statului ceh in domeniu.
"Este un caz pur ipotetic" • Andreea Paul (Vass), consilier al premierului Emil Boc, considera ca presedintele Basescu a vorbit strict despre un caz ipotetic, un scenariu despre ce s-ar putea intampla in cazul in care nu vor fi aplicate masurile de reforma ale Guvernului Boc.
Baiatul cu pantofii rupti de la FMI, care vine sa ne dea lectii despre cum trebuie sa ne gestionam economia, a evitat sa ne vorbeasca despre adevaratele probleme cu care ne vom confrunta in acest an.
Venim la tine acasa si iti spunem totul despre asigurari, oriunde ai fi! UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare - Caravana UNIQA.
Am scris despre boli si leacuri, pacienti aflati pe muchia de cutit a vietii, medicamente si medici care nu se considera zei chiar daca salveaza vieti, despre spitale, farmacii, congrese. Despre criza si haosul fara sfarsit din sistemul sanitar.
Subiectul ar putea sa para banal pentru ca se mai fac denuntari fara dovezi, insa Realitatea TV a fost singura televiziune care a discutat despre minciuna de la Primaria Capitalei, despre devalizarea bugetelor, in conditiile in care multi moderatori si multe trusturi de presa au fost prietenoase cu Sorin Oprescu, a afirmat Cozmin Gusa.
Facebook arata tuturor cine esti de fapt Facebook a devenit mai mult decat o retea de socializare, ajungand sa ofere din ce in ce mai multe informatii despre fiecare, chiar si cele care ar trebui sa ramane ascunse.
Nu e niciun atac la adresa credintei ( care e altceva) ci o carcoteala despre prostie.
In orice discutie, despre orice, mai ales dacă ... Fireste, pot exista puncte de vedere diferite, se poate intampla sa gresesti, sa fii insuficient sau gresit informat, dar nu despre asta e vorba.
Basska ROA Despre ROA (Rise Of Artificial) Numele complet al trupei este Rise Of Artificial si a fost infiintata in noiembrie 2010.
Dupa aproape un an de zile in care am calatorit prin tara cu evenimentele Traieste Inteligent, pot spune ca am intrat in legatura cu multa lume, impartasind informatii, idei, ganduri si recomandari despre cum sa traim frumos, intr-o societate de consum.
Printr-o coincidenta despre care nu putem spune prea multe, saptamana trecuta, mai exact pe 26 ianuarie, s-au implinit o suta de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu.
- Prin venele mele curg covrigi si ratii de ulei si zahar, spuneai intr-un interviu, despre copilaria ta. Povesteste-ne putin despre ea si despre momentul in care te-ai decis sa te indrepti spre teatru.
BBC scrie despre noul Centru Vechi al Bucurestiului Pentru turistii occidentali care mai vin in Romania BBC Travel ofera turistilor straini o imagine noua a Bucurestiului, vorbind laudativ despre renovarea Centrului Vechi, despre vestigiile de aici, dar si despre statuia de un gust indoielnic de pe treptele Muzeului National de Istorie si facand o buna reclama catorva localuri din zona.
N-am spus/scris niciun cuvant, ieri, despre noua condamnare a lui Adrian Nastase. ... Nu am idee cati dintre cei care s-au grabit sa vocifereze ieri, intr-un fel sau altul, cunosc datele dosarului, au o corecta reprezentare juridica a lucrului despre care vorbeau, dar asta e irelevant.
google-analytics.com