Cautare

774 de rezultate pentru "deranjamente sibiu" (2.51 secunde)
Programul Operational Regional (POR) prin care Romania ar putea primi fonduri europene de 3,72 de miliarde de euro in perioada 2007-2013 va fi lansat oficial la 13 iulie, la Sibiu, a declarat ieri ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei, László Borbely.
De exemplu, potrivit Ministerului Agriculturii, cei mai scumpi cartofi se vand in pietele din Mures si Sibiu, unde kilogramul costa saptamana trecuta 2 lei si jumatate. ... Daca in Bucuresti merele costa 2 lei si jumatate, in Dambovita si Sibiu pretul este dublu.
Oradea, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau, Brasov, Sibiu, Galati, Craiova, Baia Mare si Arad. ... In 2010 si 2011 vor fi deschise Tiago Sibiu, Tiago Galati, Tiago Iasi si alte doua Tiago Malls.
Obtinerea atestarii nationale pentru un produs dintr-o denumire de origine protejata, de exemplu salamul de Sibiu, branza de Moeciu sau carnatii de Plescoi, permite oricarui producator din Romania sa fabrice acel produs, daca respecta toata documentatia prevazuta in caietul de sarcini.
Primaria Municipiului Sibiu a lansat DVD-ul "Potentialul turistic al orasului Sibiu/Hermannstadt 2008", o prima versiune a unui ghid turistic pentru cei care doresc sa viziteze fosta capitala culturala, a anuntat primarul orasului, Klaus Johannis.DVD-ul a fost prezentat la Targu International de Turism de la Berlin, care a avut loc in perioada 5 - 9 martie si reprezinta, potrivit municipalitatii, "primul element din cadrul strategiei de promovare a orasului pe care municipalitatea incearca sa o implementeze pentru a continua succesul obtinut pe plan european in anul 2007".Prima versiune a fost realizata in limba germana, in 1.000 de exemplare, exclusiv pentru targul de la Berlin.In prezent se lucreaza la o varianta extinsa, trilingva.
Startul a fost dat la Sibiu chiar de ministrul mediului, Attila Korodi. ... Bucurestenii au scos in strada nu mai putin de 67,895 tone de electronice nefolositoare, dar in capul listei se afla regiunea Sibiu, unde au fost colectate 112,301 tone de deseuri electronice.
Capitala este urmata in top de Ilfov - 1.492 de lei, Sibiu - 1.365 de lei, Cluj - 1.346 de lei si Gorj - 1.338 de lei, toate peste nivelul mediu. ... Sibiu 1,365;
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Si trenul Rapid 827 care circula pe ruta Bucuresti Nord - Sibiu are unele modificari. ... 35, dupa care va pleca spre Sibiu, cu sosire la ora 20.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Primariei Sibiu, propunerea PSD-PNL-UDMR pentru scaunul de premier al Romaniei, a taxat declaratiile recente ale sefului statului, cel care in aceeasi zi, la o televiziune, a declarat ca economia romaneasca va reveni pe crestere in al doilea trimestru al lui 2010, pentru ca ulterior sa spuna la TVR, ca redresarea va surveni ceva mai repede, in primele trei luni ale anului viitor.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Doi soti care au castigat contracte in timpul manifestarilor din 2007 de la Sibiu au prejudiciat statul cu jumatate de milion de euro si sunt cautati acum de Fisc, iar firmele profitabile pe care le-au controlat au intrat brusc in faliment.
CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu.
Proiecte pana in 2018 Proiectele de autostrazi considerate prioritare pana in 2018 si prezentate de premierul Victor Ponta in urma cu cateva luni cuprind finalizarea pana in 2018 autostrazii intre Nadlac si Constanta, dar care nu va ajunge si pe ruta Sibiu - Pitesti, asa cum era stabilit initial, ci pe ruta Sibiu - Brasov - Ploiesti.
Planul cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda (denumita astfel Mures - Aries).
Stafeta preluata de Pitesti - Sibiu are deja mari intarzieri, dar mai ales necunoscute tehnice in proiect care fac incerte pronosticurile privind datele de intrare in exploatare si costurile.
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel.
Reprezentativa Under 20 a Romaniei a fost invinsa ieri, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Vointa Sibiu, intr-un meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Antalya.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
google-analytics.com