Cautare

61453 de rezultate pentru "deranjamente apel din strainatate" (6.39 secunde)
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, intitulata "Apel la ratiune", pe care o puteti citi in continuare.
Am folosit prilejul ramanerii noastre in ziua de azi la Targoviste, ca sa mergem dupa masa la o manastire asezata pe dealurile din apropiere.
346 din 31 mai 2005, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia Penala, prin judecatorii A.M. ... Leontin Salajan spune ca nici nu se astepta sa castige vreunul dintre procese si ca a intentat actiunile in instanta pentru a arata cat de corupta este justitia din Romania.
Lichidatorii falimentarei ICM SA, în numele careia pretindeau 65,89% din capitalul social al SNLO, pentru creante de 210 milioane de lei, au pierdut în instanta procesul datoriilor.
Lichidatorii falimentarei ICM SA, în numele careia pretindeau 65,89% din capitalul social al SNLO, pentru creante de 210 milioane de lei, au pierdut în instanta procesul datoriilor.
Lichidatorii falimentarei ICM SA, în numele careia pretindeau 65,89% din capitalul social al SNLO, pentru creante de 210 milioane de lei, au pierdut în instanta procesul datoriilor.
Curtea de Apel Iasi a decis in cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., ca nu au fost intrunite conditiile legale, drept pentru care nici conducerea CJC, nici membrii, dar nici hotararile luate nu sunt valide.
impotriva incheierii din 10 mai 2021 si a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a adresat un apel celorlalti lideri ai partidelor parlamentare in care propune ca solutie o "pace politica" care inseamna sa i se ofere presedintelui Traian Basescu ceea ce isi doreste: sa formeze Guvernul cu care sa conduca Romania pana la alegerile din 2008.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Ulterior, in urma cercetarilor s-a stabilit ca agentul Mitru isi facuse un obicei din "ciupeala" ... Atat inculpatul, cat si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au facut apel impotriva hotararii instantei, dosarul fiind inregistrat pe rolul Curtii de Apel Craiova pe 18 martie.
Asociatia Patronala a Editorilor Locali din România (APEL) considera inacceptabile conditiile pe care SC RODIPET SA doreste sa le impuna cu forta editorilor de presa.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Judecatorii Curtii de Apel Craiova tin cu tot dinadinsul sa-l vada din nou director la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj pe Silviu Cotiga. ... Desi o asemenea masura e impusa prin lege, Curtea de Apel Craiova a dispus, in primavara acestui an, sa suspende...
O discutie despre sefia PSD, dupa alegeri" Senatorul Mircea Geoana face un apel catre colegii sai din PSD sa se concentreze pe castigarea alegerilor prezidentiale si mai apoi sa discute despre succesorul lui Victor Ponta la sefia PSD.
Victor Ponta, apel catre romani:
Conform libertatea.ro, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, ieri, definitiv si irevocabil, ca Partidul Poporului nu poate primi personalitate juridica.
Curtea de Apel Craiova a fost dotata de Ministerul Justitiei cu echipament de videoconferinta, primit ca sponsorizare de la Departamentul de Justitie al SUA. ... Deocamdata, putem folosi sistemul de videoconferinta", a declarat judecator Aurel Ilie, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Craiova.
Curtea de Apel Bucuresti a anulat, in parte, procesul verbal privind rezultatele finale pentru Camera Deputatilor referitoare la mandatul alocat UDMR in circumscriptia electorala 43 din strainatate, mandat obtinut de Koto Iosif. ... 43 din strainatate si a solicitat sa i se atribuie un mandat de deputat.
Gheorghe Mencinicopschi a elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste 300 de lucrari stiintifice in tara si strainatate. ... • membru titular al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR); ... • membru titular al Academiei de Stiinte din New York;
google-analytics.com