Cautare

17202 de rezultate pentru "deea fata de la miezul noptii" (3.69 secunde)
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: ... Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Farcas) In multe locuri apar, in iarba sau in lanurile de cereale, mai ales vara, cercuri stranii, mai simple sau mai complexe, formatii numite si agroglife. ... Exista insa atestari scrise despre astfel de semne in lanuri inca din Evul Mediu.
Din punct de vedere calendaristic, vara este incheiata. In realitate insa, temperaturile de afara ne duc cu gandul la miezul verii. In aceste conditii, seceta pare a fi problema generalizata la nivel mondial, in principal in zone precum California, in care fenomenul a capatat dimensiuni dezastruoase.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Rosales este un ufolog american convins ca cel mai important capitol din studiul fenomenului OZN este cel care se refera la intalniri ale oamenilor cu entitati nepamantene cu aspect asemanator cu cel al oamenilor, entitati care au fost numite "umanoizi".
FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN. ... Intr-o seara, era conducator de zbor la aeroportul Caracal-Deveselu, care era folosit ca aerodrom de rezerva pentru cel de la Craiova.
In cazul unui partid, e vorba de idealuri, de principii, de doctrina, de traditie.
Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
La fel ca in timpul guvernarii CDR, cand PNTCD adusese tara in faliment si Isarescu a salvat situatia. ... Pe langa disperarea oamenilor care se vad adusi la limita supravietuirii de scaderile de salarii si pensii, ieri, in atmosfera Pietei Victoriei mai plutea un sentiment:
20 de sfaturi cu efect imediat O dieta pentru scaderea in greutate este o treaba tare complicata. Abtinerea de la mancare este dificila chiar si pentru cei cu multa vointa. Tuturor celor care vor sa slabeasca le vine in ajutor webmd.com cu 20 de sfaturi.
Multi critici sceptici - spune jurnalista - vor contesta afirmatia ca ufologia este o stiinta, dar asta depinde de modul in care e definit conceptul de "stiinta".
Boli de la soare. Cancerul de piele. ... Eritemul Terapie revolueionara pentru bolnavii de cancer pancreaticilor provocate sau agravate de prea mult soare, semnul vizibil, de alerta, cel mai frecvent este aparitia leziunii cutanate. ... Iata si cateva boli care urmeaza aceast traseu atunci cand stam prea mult la soare.
Pana si ploile nu mai sunt cele de altadata. ... Chestia era ca nu se ajungea la alegeri anticipate, pontul era sa demisioneze Tariceanu si sa fie inlocuit. ... Urma alt premier, mai aproape de Basescu: ... Si atunci, ca si azi, s-a reactivat, s-a prezentat la partid.
SOLSTITIUL DE IARNA 2017. ... Ce este solstitiul de iarna SOLSTITIUL DE IARNA 2017, marcat de GOOGLE cu un DOODLE special. Ca in fiecare an, desi iarna meteorologica soseste inca de la 1 decembrie, inceputul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al SOLSTITIULUI DE IARNA.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Cetatenii au incredere in primarie, armata, biserica si ONU Romanii au cea mai multa incredere in primarie, armata, biserica si Organizatia Natiunilor Unite, conform unui sondaj realizat de INSCOP in perioada 10 - 17 septembrie.
Amintindu-si, probabil, de stransa legatura dintre politica si cea mai veche meserie din lume, patru tineri deputati PSD s-au decis sa rezolve problemele prostitutiei pe meleagurile mioritice.
BODRUM (cunoscut in istorie ca Halikarnas), locul de nastere al parintelui istoriei Herodot, ca si in cazul celorlalte orase colonizate inca din Antichitate, a suferit pierderi insemnate din ruinele anticului oras.
google-analytics.com