Cautare

17202 de rezultate pentru "deea fata de la miezul noptii" (4.10 secunde)
"Ros-albastrii" s-au plans de arbitrajul lui Horatiu Fesnic, care a luat doua decizii controversate. Dupa ce "l-a certat" pe Avram, Becali a dezvaluit ca i-a trimis un SMS lui Razvan Burleanu, presedintele FRF, dupa meci.
Scene desprinse din filmele de groaza pe o strada Sibiu! Opt masini parcate au fost spulberate, aproape de miezul noptii, de un alt autoturism, inmatriculat in Bucuresti. Imaginile au fost suprinse de cateva camere video de supraveghere.
Nicolae Ciuca s-a intalnit aseara cu liderii de filiale pentru a discuta despre portofolii si noul program de guvernare. O sedinta care a durat pana spre miezul noptii.
Actorii de la Hollywood au intrat in greva si se alatura miscarii sindicale a scenaristilor, producand astfel cel mai mare blocaj in productiile de film si televiziune din ultimii 60 de ani.
Dupa "Martisor", "Babe" si "Mosi", dupa "zapada mieilor", cand calendaristic deja am pasit in anotimpul primaverii desi luna martie se dovedeste a fi destul de capricioasa, ne apropiem de momentul echinoctiului de primavara, ce marcheaza inceputul primaverii astronomice.
Creierul este cel mai greu de cercetat, impreuna cu procesele sau fenomenele cerebrale. Cercetarea incearca sa aduca lumina in acest de nepatruns labirint a unitatii noastre centrale (pastram comparatia cu microprocesorul computerului), sunt pasi bineveniti, dar inca timizi si neconvingatori pe de-a-ntregul.
Ninsoarea cazuta in cursul noptii de miercuri spre joi a creat o puternica paguba societatii de salubrizare, cea care asigura deszapezirea strazilor din municipiul Botosani.
Ovidiu Ioan Cherniciuc Dumitrescu este un tanar talentat, nascut in orasul Bucecea, judetul Botosani, care a publicat recent un volum de poezii intitulat "Amintiri pentru maine", la Editura Agata. ... In fata pozei tale (27.
La ce ajuta TRECEREA la orarul DE IARNA? Specialistii spun ca, in ciuda aparentelor, noptile mai lungi si zilele mai scurte ajuta starea de sanatate!
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. "Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila.
Substituire de persoana pentru o blonda. Final neasteptat Doi buni prieteni avocati, pasionati de schi, pleaca sa se dea pe cel mai inalt munte, cu cel mai mare grad de dificultate ... La un moment dat ii surprinde o mare furtuna de zapada, urmata de o avalansa.
Vreme CALDA la inceput de saptamana. Vezi PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI Astazi si maine, meteorologii anunta temperaturi de primavara, maximele putand ajunge si la 14 grade Celsius.
Cu totii, la un moment dat, ne-am lovit sau am fost loviti accidental, si am ramas cu vanatai inestetice, care, desi nu dureau foarte tare, nu ne incantau deloc privirea.
Cel putin 84 de morti.
Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. ... Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade. ... Temperatura maxima, in crestere usoara fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 13 grade.
Temporar vor fi innorari accentuate si in special spre seara si la inceputul noptii se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ si descarcari electrice. ... Temperatura maxima va fi de 17-18 grade. ... Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data.
Duminica, de Florii, valorile termice ajung la 20 de grade Celsius, in timp ce ploile scad in intensitate, a declarat pentru AGERPRES, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu la Administrația Nationala de Meteorologie.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
google-analytics.com