Cautare

1419 de rezultate pentru "daniel burcea" (3.38 secunde)
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Apropierea datei cand expira mandatul actualului sef al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar, a devenit un subiect international de presa. Ca si in cazul fostului ministru al Justititiei, Monica Macovei, au fost mobilizate toate cercurile de influenta pentru a demonstra ca Daniel Morar trebuie sa ramana pe post.
Prelungirea mandatului lui Daniel Morar in fruntea Departamentului National Anticoruptie starneste controverse.
Ministerul Economiei - Varujan Vosganian sau Daniel Daianu Ministerul Finantelor Publice - Liviu Voinea sau Florin Georgescu sau Daniel Daianu Ministerul Administratiei si Internelor - Ioan Rus Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - deputatul PSD Mircea Draghici sau Alin Burcea.
Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar Incurcatura la nivel inalt Sambata, 23 ianuarie, ora 19:00 Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase.
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Structura conducerii Institutiei Prefectului se va completa cu subprefectul Daniel Moruzi.
cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu. ... cel al fostului ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, propus si el vicepremier si ministru al Finantelor in viitorul Guvern.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
Daniel Onoriu s-a casatorit astazi cu iubita lui, Izabela. ... Daniel Onoriu a cunoscut-o pe Izabela in urma cu doua saptamani. ... Ne-am facut planuri, a spus Daniel Onoriu. Daniel Onoriu este un pilot roman de raliuri. Daniel Onoriu este nepotul celebrei Gabi Lunca si a marelui acordeonist Ion Onoriu.
Andrei Versace este in doliu, dupa ce bunul sau prieten, Ghiata Daniel, a facut infarct si murit. Daniel era baiatul omului de afaceri Marian Ghiata, care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru contrabanda in dosarul Tigareta II.
La Primaria Generala mai candideaza Vasile Lincu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ioan Ionita Teodosiu (Partidul Alianta Socialista) si independentul Nicusor Daniel Dan, presedinte al Asociatiei "Salvati Bucurestiul". ... Sorin Mircea Oprescu (sustinut de USL) si Nicusor Daniel Dan.
Slujba oficiata de IPS Patriarhul Daniel s-a incheiat. ... A inceput slujba de inmormantare oficiata de IPS Patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhala din Dealul Mitropoliei. ... Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Patriarhie, unde va fi oficiata slujba religioasa de catre Patriarhul Daniel.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Liberalii au finaliza luni lista candidatilor pentru colegiile uninominale din diaspora, validand candidatura vicepresedintelui Fortei Democrate, Daniel Zamfir, pentru Europa de Vest, cea a poetului Nicolae Dabija, pentru Europa de Est, si a pastorului penticostal Stefan Movila, pentru America.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat ieri decretul pentru reinvestirea lui Daniel Morar in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de trei ani.
Prefectul de Olt Daniel Sarpe are de ieri director de Cancelarie. Dupa mai bine de o luna de la investirea sa in functia de prefect al judetului Daniel Sarpe a reusit sa isi formeze echipa de consilieri.Cancelaria Prefectului are de ieri un director in persoana lui Adrian Zaharia.
Ideea i-a venit deputatului Daniel Oajdea. ... Daniel Oajdea umbla la finantele partidelor Cu riscul de a-si pune-n cap toti colegii de partid, Daniel Oajdea a anuntat ca a initiat un proiect legislativ care sa lase formatiunile politice fara finantare de la buget.
google-analytics.com