Cautare

2564 de rezultate pentru "dana visanescu 2011" (3.36 secunde)
Pe afis -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu (Autoare: ... intalnirea cu realizatoarea de televiziune Dana Chera (fosta Grecu) ai cu poetul Lucian Avrameacu.
Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda despre sotia lui, Dana: ... Isteria legata de incinerarea lui Sergiu Nicolaescu, dorinta expresa a marelui maestru, continua si astazi, iar sora lui, Iolanda, si sotia Dana se tem sa mai iasa din casa.
Sotia fostului premier, Dana Nastase, a fost condamnata atunci tot la 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru "participatie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamala", fiind achitata pentru complicitate la luare de mita si santaj.
Dana Savuica o apreciaza pe Carmen Iohannis si spune ca in ceea ce priveste stilul vestimentar, sotia presedintelui este pe drumul cel bun.
In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale Traieste Inteligent, iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's.
Nu pentru ca a turnat marea cu sarea sub numele de Dana - ca am avut rabdarea sa citesc dosarul publicat pe Internet si mi s-a parut un mare "fas" - ci pentru ca m-am simtit mintita. ... acum incotro Mona/Dana? ... De vina e Dana din viata Monei.
Biografia Danei Deac • Dana Deac lucreaza in mass-media din 1990. ... • Intre 2005-2011 a fost membru in Comitetul Director al Fundatiei United Way Romania;
Cresterea procentuala a salariilor inclusa in bugetul Senatului vizeaza recuperarea incepand cu 2011 a unei parti a banilor pierduti in urma reducerii salariale cu 25% din vara acestui an, cifra de 14% fiind o estimare a conducerii Senatului, in lipsa unei decizii a guvernului privind salarizarea bugetarilor.
In perioada 2008-2011, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a cheltuit, prin "fondul la dispozitia presedintelui", aproape 5,4 milioane de euro, ceea ce inseamna, in medie, aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare zi lucratoare, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata de Ion Branescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Arges, CCIR, Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca economia romaneasca va reincepe sa creasca puternic din 2011, an pentru care prevede un avans al PIB de 5%, dupa doi ani de restrangere a consumului si de crestere a somajului.
Productiile agricole record ale lui 2011 care au contribuit, decisiv, la cresterea economica din acest an au toate sansele sa nu se mai repete la anul si sa puna in pericol fragila crestere economica de 2% anuntata de Guvern. ... "2011 arata foarte prost din cauza secetei din tara.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab. Acestea sunt principalele realizari ale guvernantilor in anul 2011.
Messi a fost cel mai bun marcator din Liga Campionilor, cu 12 reusite, si a inscris 31 de goluri in campionatul Spaniei in sezonul 2010-2011. In sezonul 2011-2012 a punctat de 17 ori in campionat si de sase ori in Liga Campionilor.
Anul media 2011: ... Facebook, crestere de 53% si scadere a postarilor in blogosfera Conform indexului Zelist, anul 2011 s-a dovedit a fi un an bun pentru presa online, aceasta inregistrand o crestere de aproximativ 50%.
De reducerea stagiului de cotizare la 25 de ani vor beneficia si persoanele inscrise la pensie dupa anul 2011.
(15 noiembrie 2011) Art 30, lit c) - Membrii PSD trebuie sa actioneze pentru realizarea obiectivelor si Programului Politic al partidului • Mircea Geoana a facut jocul puterii, adversarul declarat al PSD si USL, prin mai multe gesturi: ... Noiembrie 2011.
In anul 2016, medicii de familie au declarat 14,6 milioane cazuri noi de imbolnavire , cel mai mic numar inregistrat in ultimii 6 ani, cu 9,8% mai puține cazuri noi fața de anul 2011 si cu 1,7% mai puține fața de anul 2015.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr.
google-analytics.com