Cautare

3923 de rezultate pentru "dan" (8.59 secunde)
antrenorului Dan Petrescu sa inceapa cumparaturile, informeaza Sport.ro. ... In ceea ce priveste viitorul, vom aduce trei sau patru jucatori de nivel european", a spus Dan Petrescu.
Dan Petrescu i-ar putea lua locul lui Piturca la Nationala Romania are toate sansele sa inceapa campania pentru Euro 2016 cu un alt selectioner, desi Victor Piturca a declarat ca nu ia in calcul o demisie deocamdata.
Criza de pe banca tehnica a luat sfarsit odata cu instalarea ca antrenor principal a lui Dan Alexa care va veni la Calarasi, insotit de colabortatorul sau de la Targu Mures si Chiajna, Costel Ilie.
Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Antrenata magistral de Dan Petrescu, CFR Cluj ocupa locul 2 in clasamentul grupei, cu 9 puncte, si mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica in primavara europeana, dupa ce Celtic a invins-o pe Lazio la Roma cu 2-1 .
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon. ... Se poarta umbrele in par, accentele si luminozitatea", mai spune Gina Dan.
Dan Puric Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
Intreaga escapada a fost organizata chiar de Dan Negru si sotia sa, Codruta.
DAN MIRCEA CIPARIU ([email protected], www.poemulmatrita.blogspot.com) s-a nascut la 7 septembrie 1972 in Bucuresti. ... xxx L-am cunoscut pe Dan Mircea Cipariu la cenaclul Sagetatorul, unde l-am avut amandoi indrumator poetic pe prof. ... Dan Mircea Cipariu isi urmeaza cu perseverenta ascensiunea literara.
Dan Bittman, cantaret si compozitor, implineste astazi 54 de ani. ... Iata ce scrie solistul trupei Holograf pe pagina sa de Facebook, Dan Bittman Official:
Dan Cruceru, cel mai cool tatic din showbiz a implinit recent 35 de ani.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
Dan Jianu din Ploiesti participa cu decoratiuni personalizate la targul de Rusalii organizat in Parcul Kiseleff. ... Tot la standul lui Dan Jianu gasiti si bijuterii frumoase, create de fiica sa, Ela Evelin, precum: ... Pe Dan Jianu il gasiti si astazi la targul de Rusalii din Parcul Kiseleff.
EA este sotia lui Dan Capatos! ... In timp ce foarte multi ii urmaresc cu interes aparitiile lui Dan Capatos, foarte putini sunt cei care stiu cum arata si cine este sotia prezentatorului emisiunii "Un show pacatos".
Dan Voiculescu le cere adversarilor politici sa-i lase familia in pace Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, sustine ca demersul procurorilor DNA nu are legatura cu justitia, ci este un atac la adresa familiei lui.
Dan Constantin, socru mare, sambata. ... Dan Constantin, redactor-sef al Jurnalului National, a fost, sambata, socru mare. Dan si Daniela Constatin si-au vazut baiatul, pe Radu, la cununia religioasa, in postura barbatului responsabil, constient de "sarcina" ce apasa pe umerii sai:
Dan Helciug a castigat procesul cu ARD pentru imnul din campania electorala Piesa "Castigam cu inima", compusa de Dan Helciug, a fost utilizata de ARD ca imn de campanie in preajma alegerilor parlamentare din decembrie 2012.
Dan-Vlad Filimon si pe Constantin Budeanu, presedintele Companiei Eden Line. ... Dan-Vlad Filimon, Institutul National pentru Medicina Complementara si Integrativa, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura: ... Dan-Vlad Filimon, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura.
Dan Puric:
La Editura Scriban a aparut recent cartea "Apa - secretul vietii" de Dan Stoian. ... Reproducem un fragment din cartea "Apa - secretul vietii" semnata Dan Stoian (eseul Tributul):
google-analytics.com