Cautare

589 de rezultate pentru "daciana sarbu" (8.94 secunde)
Astfel, liderii coalitiei au decis ca ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, sa prezinte miercuri, in sedinta de guvern, o strategie de urgenta care sa prevada extinderea sistemelor de irigatii, avand in vedere prognoza de seceta, a anuntat ieri vicepremierul Dan Nica, dupa sedinta coalitiei.
Ilie Sarbu: Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Nici tinerii nu stau prost Dintre parlamentarii tineri, aflati la prima legis-latura, cel mai bine din punct de vedere financiar par sa stea Daciana Sarbu (PSD), 27 de ani, si Cozmin Gusa (PD), 36 de ani.
Ca urmare, Cosmin Nicula, Nicolae Banicioiu, Vlad Manastireanu si Daciana Sarbu si-au anuntat intentia de a reformula propunerile anterioare referitoare la legalizarea prostitutiei intr-un proiect menit sa asigure atat siguranta conditiilor de munca pentru practicante (practicanti ca de, suntem pe cale sa intram in Europa) cat si rotunjirea anemicului nostru buget cu ajutorul impozitarii prestatiilor sexuale.
Expertii europeni au cerut ca "Romania sa accelereze eforturile de a intari capacitatea administrativa a autoritatilor din domeniul mediului, la toate nivelurile", se arata intr-un comunicat al deputatului PSD Daciana Sarbu, observator in Legislativul european.
Si sotia premierului, Daciana Sarbu, le-a transmis prietenilor virtuali "Paste fericit si linistit" postand si o fotografie a familiei Ponta.
Presedintele Geoana a reusit insa sa se detaseze cu declaratia "Trebuie sa oprim stoparea declinului", diploma sa fiind ridicata insa de Daciana Sarbu, chemata cu insistenta de Ioan T.
Daciana Sarbu, europarlamentar, sotia lui Victor Ponta, transmite pe blog un mesaj intitulat "Paste Fericit!" 'In calendarul fiecarei familii, sunt putine date mai luminoase si mai senine decat sarbatoarea Pastelui.
Cu aceasta ocazie au fost adoptate de catre Comisia AGRI si amendamentele formulate de eurodeputatele Daciana Sarbu si Viorica Dancila (PSD, membre in Comisia AGRI), vizand fonduri pentru dezvoltare rurala destinate modernizarii si extinderii fermelor mici, acordarea de stimulente pentru lanturile locale de aprovizionare cu alimente, sprijinirea tinerilor fermieri si posibilitatea accesarii de fonduri in cazul pagubelor produse de seceta.
Premierul Victor Ponta si sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, au luat parte miercuri seara, la receptia oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la New York, cu ocazia summit-ului Organizatiei Natiunilor Unite care are loc in aceste zile pe sol american.
Daciana Sarbu ne vorbeste despre marile investitii din viata, dar ne dezvaluie si de unde isi gaseste inspiratia pentru pasiunea ei!
Ieri, pesedistii timiseni l-au oprit pe liderul filialei, senatorul Ilie Sarbu, sa demisioneze din functia de vicepresedinte la nivel national.
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
Potrivit sursei citate, taranistii care l-au ales presedinte, duminica, pe Radu Sarbu, se asteapta ca Marian Milut sa conteste deciziile luate la Bucuresti in instanta.
Grupul PSD din Senat se va reuni miercuri dimineata pentru a decide, prin vot secret, asupra succesorului lui Vacaroiu la tefia Senatului, in conditiile in care BPN al PSD l-a recomandat pe Ilie Sarbu pentru aceasta functie, dar in cadrul grupului vor fi depuse mai multe candidaturi.
Social-democratul Ilie Sarbu a fost ales, marti, de plenul Senatului, din turul al treilea, cu 43 de voturi, presedinte al acestei Camere, in urma demisiei lui Nicolae Vacaroiu, care a ajuns la sefia Curtii de Conturi.
Fostul sef al Directiei Silvice Iasi in perioada guvernarii Nastase, Florian Munteanu, va prelua functia de director general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, a declarat marti agentiei Mediafax, ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.
In sedinta Coalitiei de luni trebuie luata o decizie categorica in privinta aliantei cu PD-L, a spus, astazi, Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD, atentionand, totodata, ca PD-L nu mai poate sa apara in fata oamenilor ca "fetita nevinovata care, dupa ce a comis greseala, arunca vina pe partenerul in care avea incredere".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a intrebat, luni, la sedinta BPN, pe colegii sai ce stiu despre ministrul Muncii, pentru ca este plecat de cateva saptamani in concediu, apoi i-a reprosat lui Marian Sarbu absenta indelungata in timp ce reprezentantii FMI se aflau in tara.
O dovedeste si dezvaluirea lui Ion Iliescu, fostul presedinte declarand ca a fost sunat de seful statului sa-i ceara sa il lase pe Marian Sarbu sa intre in viitorul Executiv, ca ministru al Muncii.
google-analytics.com