Cautare

19681 de rezultate pentru "cum" (4.90 secunde)
- Cum ati plecat din tara? ... Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste. ... - Cum au fost primele luni "printre straini", asa cum zicem noi? ... Cum era ca "dascal"?
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare. ... Dar suma lor nu poate fi la noi suficienta pentru realegerea lui Basescu - o catastrofa, cum spune Crin Antonescu.
Epicur practica filosofia medicala, insistand ca, asa cum doctorul trateaza corpul, filosoful trebuie sa trateze sufletul. ... Copiii de varste fragede n-au cum sa nu observe, in jurul lor, palpairile mortalitatii:
Dar, desi le paream asemanator, spre uimirea unor adulti care ma aveau in grija, eu pierdeam, cum se spune, batalie dupa batalie.
Cum nu pot fi fascista sau nazista. ... Referinta publica la un comentariu facut unui prieten cand discutam despre situatia din Valea Jiului era pur contextuala si nu avea nicio legatura cu dreptul la proprietate asa cum s-a interpretat. ... Cum ar arata acest viitor in Romania, practic?
Imi amintesc clar cum cativa - doi sau trei - omuleti, cu un cap exagerat de mare si niste ochi imensi, hipnotici, se invarteau in jurul meu. ... Nu-mi mai amintesc precis cum a disparut, atunci, umbra cu pricina.
Povestim cu dumnealui despre cum, realistic, se poate produce schimbarea in sistemul medical romanesc. ... Cum este inapoi in Romania? ... - Povesteste-ne cum functioneaza in Anglia aceste echipe multidisciplinare si cat de comuna este colaborare intre medici? ... - Neuro Centrum, platforma medicala infiintata de dvs., cum functioneaza?
Cum ati califica activitatea comisarului european Dacian Ciolos? ... Cum caracterizati situatia actuala? ... Am facut intai fundamentarea stiintifica si acum lucram pe zona practica, pe fiecare munte cum s-ar zice. ... Iar la nivel politic, cum ati caracteriza situatia din Romania?
ce este guta Top 10 cautari cum se...? ... cum se saruta 2. cum se face 3. cum se croseteaza 4. cum se voteaza 5. cum se deseneaza 6. cum se scrie 7. cum se tencuieste 8. cum se tricoteaza 9. cum se tunde 10.
Nu pot a va spune cat ii doresc acestui teatru sa fie implinit, ca ii doresc sa-i gasim spectacole, sa va gasiti timp sa veniti la teatru cum veniti la biserica si veti pleca mult mai fericiti!
Cum a decurs ? ... - Cum proceda efectiv ? ... - Va amintiti cum se numesc? ... cum i-am dat lui Neamt pachete si la dv. ... cum i-am dat pachete lui Neamt i-am dat si lui Dohotaru, care e angajatul dv. ... - Cum i-ati spus lui Moldovan ?
Pe de alta parte, in perioade grele, cum este aceasta marcata de criza globala, nici guvernarea nu e simpla. ... Vedem in Europa ca partide diferite ca profil politic realizeaza marile coalitii, cum am avut recent exemplul Germaniei.
Cum arata acum 24 de ore din viata dumneavoastra? ... Si nu stiu cum sa o alung, eu, care eram o persoana atat de activa. ... Si acum cum vi se pare? ... Am o gura spurcata, dar niciodata nu as trada, asa cum s-a spus.
Rezultatele mandatului meu nu vor putea fi masurate abia peste patru ani de zile, cum am fost cu totii obisnuiti, ci, daca bucurestenii vor decide si voi fi primarul lor, rezultatele se vor vedea in cateva luni, pentru ca unele dintre solutii se pot lua imediat si nu trebuie sa asteptam ani de zile pentru a vedea cum calitatea vietii bucurestenilor se imbunatateste.
Gravitatea situatiei geopolitice din zona si tentativele unor cercuri americane naive - influentate de atacurile cibernetice rusesti, desigur - de a acorda prioritate mai ales intereselor interne ale SUA, prin diminuarea atentiei fata de un aliat fidel si docil cum este Romania, impun ca un astfel de program national sa capete prioritate fata de cel dedicat Centenarului Marii Unirii si sa aiba o magnitudine superioara acestuia, ca intindere si intensitate.
Gravitatea situatiei geopolitice din zona si tentativele unor cercuri americane naive - influentate de atacurile cibernetice rusesti, desigur - de a acorda prioritate mai ales intereselor interne ale SUA, prin diminuarea atentiei fata de un aliat fidel si docil cum este Romania, impun ca un astfel de program national sa capete prioritate fata de cel dedicat Centenarului Marii Unirii si sa aiba o magnitudine superioara acestuia, ca intindere si intensitate.
Dupa un an 2003 dres in unt - publicat, premiat si mediatizat ca si cum as fi asistat la propria-mi existenta postuma - Emil Brumaru se intreaba, acum, pe ton grav-copilaresc: ... Ascultandu-l cum descrie toate acestea iti spui ca, probabil, s-ar lasa cucerit si de gratia unei amfore.
Statul roman nu este un stat laic - Cum administrati, din functia politica, cele 18 culte religioase in relatia lor cu statul? ... Acestea sunt autonome, asa cum e normal intr-o democratie.
- Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu? ... - Cum a fost sa joci alaturi de Mihai Malaimare? ... - Cum iti petreci timpul cu fiica ta? ... - Cum te mentii in forma? ... - Cum ai avut ideea sa vii cu colectia ta de pantofi la magazinul Moda Mania, pe Calea Victoriei?
Eu am fost foarte norocos - caracterul meu a fost reglementat si de aceste rigle ale unei meserii care nu are cum sa fie altfel decat ordonata si exacta, iar acest lucru m-a facut sa invat in timp cum sa imi duc planurile la bun sfarsit.
google-analytics.com