Cautare

921 de rezultate pentru "csm slatina divizia c" (3.09 secunde)
In urma audierilor desfasurate ieri in Plenul CSM a reiesit implicarea sefului Sectiei Civile, Danut Cornoiu, in mutarea dosarului dupa repartizarea sa aleatorie la Completul 1, motiv pentru care s-a decis excluderea acestuia din magistratura.
Si va fi revocat, dupa schema Kovesi Timp de o ora, ministrul Tudorel Toader a enumerat motivele pentru care considera ca procurorul general, Augustin Lazar, trebuie sa fie revocat, propunere pe care a inaintat-o CSM-ului, pentru aviz consultativ si presedintelui, pentru a o valida.
Puterea a parasit sala de plen fiindca nu a fost acceptata cererea de amanare a punctului referitor la CSM.
Opozitia vrea discutii in Senat cu UDMR pentru gasirea unei solutii la problema CSM.
Ce s-a intamplat la CSM, executia publica in loc de audiere a celor doi, ne-a aratat foarte clar intentiile lui Traian Basescu. ... Avizul CSM de pe 22 noiembrie era consultativ, decizia finala apartinand sefului statului.
Cristian Teodorescu) Luata cu grija presiunilor si incercarilor de intimidare ale mass media asupra magistratilor Comisia Europeana s-a facut ca nu vede cum la CSM s-au legat doi judecatori de scaune. In ciuda votului judecatorilor, cei doi nu mai voiau sa plece din CSM.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Au pus intrebari, le-au analizat indeaproape, dupa care au mers in drive-test", a spus Alin Dinca, director vanzari Plusauto Slatina.
Pirelli, companie care detine 24 de unitati de productie in 12 tari, printre care si Romania (doua fabrici, ambele la Slatina), este din nou lider mondial anual, a patra oara consecutiv, in zona Piese Auto si Anvelope a indicilor Dow Jones Sustainability Europe si Dow Jones Sustainability World, au anuntat, in 9 septembrie, SAM si Dow Jones Indexes, care evalueaza activitatile marilor producatori la nivel mondial in functie de o multime de criterii cu caracter tehnic, ecologic, social, de management al riscurilor si de eficienta energetica.
Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina. Vicepresedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatia social-democrata Slatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de îmbracaminte si încaltaminte, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.
Ultima investigatie a fost declansata de CNVM în cazul Altur Slatina.
Grupul olandez Vimetco, actionarul majoritar al producatorului de aluminiu Alro Slatina, analizeaza disponibilizarea, anul viitor, a 1.200 de salariati si reducerea cu 50% a productiei, in paralel cu alte masuri de diminuare a costurilor cu materiile prime, a anuntat, vineri, compania romaneaca.
Mai multi angajati ai TMK-Artrom Slatina, care au fost disponibilizati anul acesta, sustin ca vor da societatea in judecata.
Patronul societatii Alro Slatina, Vitaly Machitsky, este asteptat astazi la Slatina.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Pana acum, agentiile imobiliare din Slatina nu au reusit sa vanda nici o locuinta prin acest program.
Primii pasi in vederea construirii unui bazin de inot la Slatina au fost facuti luna aceasta, prin scoaterea la licitatie a lucrarilor de proiectare si executie a unui bazin didactic de inot.
Primaria Slatina vrea sa preia fostul cinematograf Victoria. Alesii locali au aprobat recent un proiect de hotarare prin care Primaria Slatina solicita sa preia de la Romania Film cladirea fostului cinematograf.
Autoritatile locale din Slatina au decis sa o "ingroape"
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
google-analytics.com