Mediafax informeaza: Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina.
Vicepresedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatia social-democrata Slatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a adoptat, vineri dupa-amiaza, cu unanimitate de voturi propunerea de excludere a senatorului Ion Toma din organizatia PSD Slatina.
"La Comitetul Executiv al PSD Slatina, propunerea de excludere a domnului Toma a primit un singur vot contra si o abtinere. La Biroul Permanent Judetean al PSD Olt, care a avut loc vineri, votul a fost in unanimitate. Toti cei 19 membri ai BPJ au votat favorabil excluderii", a declarat liderul PSD Olt, Paul Stanescu.
Potrivit sursei citate, decizia de excludere a senatorului Ion Toma din partid va fi dezbatuta si in structura centrala a PSD.
"Domnul Toma are functie de vicepresedinte al PSD la nivel central. Noi am propus retragerea sprijinului politic pentru domnul Toma. In baza a ceea ce s-a decis la Olt, conducerea centrala a PSD va lua o decizie", a precizat presedintele PSD Olt.
Intrebat care sunt motivele pentru care senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatie, presedintele PSD Olt a spus: "Sunt motive interne si nu as vrea sa le comentez".
Senatorul PSD Ion Toma nu a putut fi contactat pentru a-si exprima un punct de vedere.