Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (7.44 secunde)
IPJ Dolj va capata o noua fata Pentru numirea noului sef al IPJ Dolj, la Craiova au venit vineri seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), chestorul de politie Petre Toba si ministrul secretar de stat Cristian Fainus, din cadrul MAI.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), va amenda ENEL Dobrogea cu 10. ... In plus, ei vor trebui sa refaca proiectul", ne-a declarat Cristian Carjaliu.
Consilierul prezidential Cristian Preda, candidat al PDL la europarlamentare, a apreciat ca un scor cat mai bun al PDL va reprezenta un avantaj pentru seful statului la alegerile prezidentiale si a apreciat ca adversarii politici si-au pus pe liste oameni nepotriviti.
Ministrul de externe, Cristian Diaconescu, afirma ca declaratiile presedintelui moldovean Vladimir Voronin, referitoare la Romania si politicienii romani, sunt pura propaganda.
Presedintele Traian Basescu a acceptat, ieri, demisia consilierului prezidential din Departamentul de Educatie si Cercetare, Cristian Preda, care a candidat la alegerile din 7 iunie din partea PD-L, obtinand un mandat de europarlamentar.
Miercuri, la ora 15,00, la standul Editurii RAO de la Targul de Carte Bookfest a avut loc lansarea volumului "Noul aliat" de George Cristian Maior, in prezenta autorului.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Ministrul roman de externe, Cristian Diaconescu, prezent la reuniunea ministeriala a Consiliului NATO - Rusia din Corfu, a declarat ca acestea trebuie sa reia colaborarea, dar numai cu respectarea integritatii teritoriale si controlului armamentului.
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Directorul Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, considera ca Ordonanta de Urgenta care prevede nu numai confiscarea marfurilor care nu au documente de provenienta ci si a masinilor care le transporta este una cat se poate de benefica.
Presedintele Basescu este insotit la Ramallah de ministrul de Externe, Cristian Diaconescu. ... Cu prilejul deplasarii la Ramallah, Traian Basescu si Cristian Diaconescu se intalnesc cu reprezentantii comunitatii romanesti din Teritoriile Palestiniene.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu (foto) efectueaza de miercuri pana vineri o vizita oficiala in Turcia, unde se va intalni cu omologul turc, Ahmet Davutoglu, dar si cu presedintele statului, Abdullah Gül, vizita avand o puternica componenta economica, informeaza MAE.
Pe perioada Scolii de Vara vor sustine discursuri seniorii Dan Radu Rusanu, Daniel Chitoiu, Bogdan Olteanu, Cristian Busoi, Cristian Adomnitei, Mircea Diaconu, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Cristian Parvulescu, Calin Popescu Tariceanu, Romeo Stavarache, presedintele Tinerilor Liberali Europeni, Aloys Rigaut, si nu in ultimul rand, presedintele PNL, Crin Antonescu.
Ministrul de externe al Romaniei, Cristian Diaconescu, intreprinde de luni o vizita de patru zile in China, tara cu care Romania isi doreste incheierea unor parteneriate puternice pe plan economic si reducerea deficitului comercial.
"Nu Crin Antonescu, nu Mircea Geoana ar putea fi un Obama pentru Romania, ci Klaus Johannis", este de parere jurnalistul Cristian Tudor Popescu. ... Daca PSD insista in continuare pe un premier propriu sau incepea negocierile cu PNL, situatia nu ar fi dus nicaieri, considera Cristian Tudor Popescu.
Astfel, in data de 2 noiembrie 2004, cu aproximativ 3 saptamani inaintea zilei alegerilor, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, atragea atentia, intr-o conferinta de presa, ca in alegerile care urmau sa aiba loc se va inregistra o frauda electorala de peste 3%.
Incidentele de la Timisoara au fost organizate, cel mai probabil, de echipa de campanie a lui Traian Basescu in scopul de a relativiza demersul rivalilor politici ai sefului statului, explica presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Cristian Preda este in situatia in care a fost Alina Mungiu, intelectuala respectata in cadrul PD-L, dar care nu a reusit niciodata sa o suporte si sa o accepte pe EBA, sustine analistul politic Dan Pavel.
Odata cu iesirea lui Cristian Preda, deputati au inceput sa ridice glasul in fata conducerii PD-L. ... Masa critica in randul deputatilor PD-L a fost impulsionata si de declaratile lui Cristian Preda care, a atacat marti, pe blogul personal candidatura sustinuta de PD-L a lui Honorius Priogoana.
Cristian Diaconescu a decis sa candideze pentru functia de presedinte al PSD, in urma discutiilor purtate cu liderii mai multor organizatii PSD din tara.
google-analytics.com